Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Богданов: «Бред о том, что «Десна» слила матч «Черноморцу», даже слышать не хочу»

Напередодні матчу з «Олімпіком» колишній гравець донецького клубу, а нині – півзахисник «Десни» Андрій Богданов: про невдачу в матчі з «Чорноморцем», настрій на гру з «олімпійцями», чутки з Інтернету та про те, як впізнати справжнього вболівальника.

– Що сталося з командою в останні хвилини матчу з «Чорноморцем»?
– Сам не можу відповісти на це питання. Потрібно розібрати гру, подивитися та прийти до загального знаменника. Напевно, десь ми не допрацювали: наче «Чорноморець» й не створював моментів, але залетіли такі голи… Потрібно зібратися та налаштовуватися на наступний матч.

– В Інтернеті, серед вболівальників та навіть у журналістському середовищі можна було прочитати натяки на те, що «Десна» «злила» матч. Чи відповідає це дійсності?
– Звичайно, що не відповідає. Таку маячню я не хочу навіть чути. У мене просто немає слів… На подібні нісенітниці навіть не хочу відповідати.

– Який зараз настрій у команді та як готуєтеся до гри проти «Олімпіка»?
– Ми тільки сьогодні (8 травня, – прим.) зібралися. Подивимося по настрою. Звісно, треба виправляти ситуацію, хоча ми й ідемо на першому місці у другій шістці… Зрозуміло, що останні дві гри не надто вдали. Але спробуємо виправитися у найближчий час.

– «Олімпік» зараз вийшов на 9 місце. Команда «на ходу». За рахунок чого донеччан можна зупинити?
– Я не вважаю, що хтось «на ходу», а хтось ні. Ми маємо показати свій футбол протягом усіх 90 хвилин (зупинятися не можна), й, думаю, у такому випадку все буде нормально.

– Кого б Ви виділили у стані суперника?
– Когось особливо виділяти не хочу. Хіба що капітана Дмитра Гришка – він лідер команди.

– Щоб Ви сказали вболівальникам напередодні матчу з «Олімпіком»?
– У всіх команд бувають складні ситуації. Навіть «Барселона» може програти 0-4. Завжди потрібно підтримувати свою команду. Справжній вболівальник визначається як раз у складні моменти, коли команда програє. Підтримайте нас добрим словом, а ми будемо намагатися втілити в життя ваші бажання та здобути перемогу.

9 травня 2019 16:18







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57