Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Львів»: повернення Бруно, Вороніна та Жонатана

«Львів» продовжує підготовку до матчу 20-го туру чемпіонату України з «Карпатами». У вівторок, 26-го лютого, «синьо-золоті» розпочали роботу, провівши два тренування – у тренажерній залі та на футбольному полі. З середи команда перейшла на режим одноразових сесій, проте до розкладу підопічних Юрія Бакалова додалися теоретичні заняття, інформує прес-служба клубу.

Якщо у матчі з «Чорноморцем» львівський клуб через різні причини не міг розраховувати на низку гравців, які в осінній частині сезону робили різницю у матчах чемпіонату та Кубку України, то вже зараз кадрова ситуація суттєво налагодилася.

Так, відбув одноматчеву дискваліфікацію бразилець Мартан. Відновившись від травм, до основної групи повернулися найкращі бомбардир та асистент команди у нинішньому сезоні – Бруно та Сергій Воронін. Також разом з усім колективом вже тренується і опорник Жонатан. Єдина кадрова втрата «містян» на львівське дербі – півзахисник Сабіно. У грі з «Чорноморцем» бразилець отримав попередження, яке стало для нього четвертим поспіль у матчах УПЛ.

Нагадаємо, 3-го березня на стадіоні «Україна» в очному протистоянні зійдуться «Карпати» та «Львів».

28 лютого 2019 23:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46