Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Олександрія – Оболонь-Бровар 4:0. Яскраве закінчення зборів

20 лютого команда ФК «Олександрія» провела завершальний контрольний поєдинок на навчально-тренувальному зборі у Туреччині. Спаринг-партнером «городян» виступив український клуб «Оболонь Бровар».

Гра проходила на футбольному полі курортного комплексу «Сусесі», що в анталійському Белеку, де й базується наша команда.

Різниця в класі була помітна з перших хвилин зустрічі. Олександрійці домінували протягом всього першого тайму й перегравали «Оболонь Бровар» по всіх компонентах футбольної майстерності. Вже на 4 хвилині мав відзначитися Максим Задерака, але бив упритул і не влучив у ворота Василя Литвиненка.

На 14 хвилині футболісти «Олександрії» розіграли прекрасну комбінацію на правому фланзі. Павло Пашаєв майже від самого кутового прапорця зробив націлену передачу, і Віталій Пономар розпечатав ворота броварів.

На 21 хвилині відзначився ще один нападник олександрійців – Артем Сітало. Захисники суперника помилилися й Максим Задерака віддав м’яв Артемові Сіталу, який знаходився по центру воріт. Артем обіграв воротаря пивоварів і забив м’яч у пусті ворота.

А на 28 хвилині відзначився новобранець «Олександрії» Владислав Кулач, який скористався дотепним пасом від Віталія Пономаря і потужно розстріляв ворота київської команди.

Згадаємо й про голкіпера «городян». Юрій Паньків у першому таймі практично не мав роботи. Іноді тільки захисники олександрійської  команди, віддаючи пас своєму кіперу, не давали Юрію остаточно занудьгувати.

Другий тайм знову пройшов під диктовку олександрійців. Вже при рахунку 3:0 футболісти, певне, втратили мотивацію до збільшення рахунку – відпрацьовували тактичні схеми, комбінації, били здалеку. А на фініші матчу відмінною передачею від Артема Поляруса з правого флангу скористався Валерій Лучкевич, який зіграв на випередження і поставив переможну крапку у матчі.

Олександрія, перший тайм: Юрій Паньків, Владислав Бабогло, Євген Протасов, Олексій Довгий (К), Віталій Пономар, Андрій Цуріков, Гліб Бухал, Артем Сітало, Владислав Кулач, Павло Пашаєв, Максим Задерака.

Олександрія, 46 хвилина: Юрій Паньків, Андрій Цуріков, Владислав Шкіндер, Гліб Бухал, Андрій Цуріков, Євген Протасов, Кирило Дришлюк, Валерій Лучкевич, Артем Сітало, Владислав Кулач, Віталій Пономар.

Олександрія, 61 хвилина: Дмитро Рудик, Тимур Стецьков, Денис Дедечко, Антон Шендрік, Станіслав Микицей, Дмитро Гречишкін, Андрій Запорожан, Євген Банада, Артем Полярус, Валерій Лучкевич, Кирило Ковалець.

Головний тренер: Володимир Шаран.

Оболонь Бровар: Василь Литвиненко, Єгор Прокопенко, Валерій Степаненко, Андрій Семенко, Євгеній Шевченко, Богдан Покойви (Микита Безуглий, 31’), Михайло Шишка, Максим Покотилюк, Олександр Гуськов (К), Денис Островський, Араміс Кузів.

Головний тренер: Сергій Ковалець.

Голи: Віталій Пономар (14’), Артем Сітало (21’), Владислав Кулач (28’), Валерій Лучкевич (90’).

Ще два дні олександрійці проведуть у гостинному анталійському Белеку, готуючись до матчу 19 туру чемпіонату УПЛ сезону 2018/2019 з донецьким «Шахтарем», що відбудеться в понеділок 25 лютого. В суботу вранці 23 лютого команда ФК «Олександрія» прибуває до Харкова, де й завершить підготовку до зустрічі з гірниками.

20 лютого 2019 21:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46