Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Ворскла – Александрия 0:1. Все решил Кулиш

Зустрічі «Ворскли» з «Олександрією», в якому б статусі вони не проходили, завжди носять непоступливий та цікавий для глядача характер. Так і цього разу, в шалену спеку, на стадіоні «Лтава» колективи розпочали гру з розвідки. Гості одразу показали, що для них результат у цій грі не буде другорядним. До двадцятої хвилини підопічні Шарана створили щонайменше три сприятливих епізоди біля воріт Шуста, одна спочатку сам Богдан перевів м’яч на кутовий після удару Банади, згодом той же хав олександрійців пробив вище «рамки» після подачі зі штрафного, а потім був ще один епізод, коли куля після удару головою Чорнія опинилася в руках стража полтавських воріт.

Від бровки почувся голос наставника «біло-зелених», який просив своїх підопічних робити менше дотиків при прийомі м’яча та виході в атаку. На 23-й хвилині Чеснакову лише трохи забракло точності, аби поцілити у ворота Новака. Після удару з лінії карного майданчика м’яч пройшов над лівою «дев’яткою». До середини тайму господарі поля заспокоїли неймовірний порив олександрійців у передній лінії. В той же час в діях полтавців чітко прослідковувалися певні тактичні елементи, які передбачали чергування середнього та довгого пасу із передачею на одного з форвардів. У перерві тренери «Ворскли» повністю оновили склад команди, як те й передбачав план на гру.

Вийшла здебільшого молодь та двоє виконавців, які зараз проходять перегляд. З правої ноги в ближній кут на п’ятій хвилині другого тайму бив Бараннік – куля шмигнула поряд із правою стійкою. Гравець на перегляді в складі «Ворскли» обіграв по ходу атаки трьох опонентів, але завершальному ударові трішки бракувало точності. Зі штрафного на дальню штангу елегантно навішував Бартуловіч. Там лише міліметрів бракувало капітанові другого тайму Андрієві Ткачуку, аби замкнути подачу головою.

На 65-й хвилині гри гравець на перегляді майже від центру поля протягнув м’яча до штрафного «Олександрії», де бив з-під оборонця, але м’яч, рикошетом від ноги суперника, який стелився в підкаті, опинився в руках голкіпера. На 77-ій хвилині після серії рикошетів м’яч таки заштовхали до «рамки» Непогодова. На дальній штанзі довершити зусилля партнерів по команді вдалося Кулішеві – 0:1. Наприкінці гри ворскляни влаштували справжню облогу воріт «Олександрії», а небезпека виникала в основному після «стандартів». За 15 секунд до фінального свистка подачу від кутового міг замкнути захисник Бобров, але м’яч пішов трішки вище поперечки. Незаслужена, але все ж поразка «Ворскли». 30-го червня ворскляни відбудуть на підготовчий двотижневий збір до Словенії.

26 червня 2016 року. 16:00. Крутий Берег. Стадіон «Лтава».

ВОРСКЛА - ОЛЕКСАНДРІЯ - 0:1
Гол:
Куліш (77).
Ворскла (1 тайм): Шуст (Ткаченко, 35), Дитятьєв, Чеснаков, Пердута, Сімінін (к), Ребенок, Хльобас, Голодюк, Скляр, Шиндер, Коломоєць; (2 тайм): Ткаченко (Непогодов, 65), Бобров, Довгий, Квасний, Даллку Ардін (Кравченко Д., 76), Бартуловіч, Ткачук (к), Мельник, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Бараннік.
Олександрія: Новак, Чеботаєв, Басов, Гітченко, Цуріков, Запорожан, Банада, Леонов, Старенький, Чорній, Пономар.

26 червня 2016 22:49







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46