Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Официально. «Динамо» – «Ворскла»: трибуны пустыми не будут!

Киевское «Динамо» проинформировало УАФ о том, что матч чемпионата Украины с «Ворсклой» при пустых трибунах проводиться не будет.

По сообщению клубного интернет-ресурса, в пятницу ФК «Динамо» (Киев) направил официальное письмо в Украинскую ассоциацию футбола. УАФ поставлена в известность о реализации клубом права на применение нормы пункта «є» статьи 26 Регламента по инфраструктуре и безопасности стадионов.

Вот соответствующая выдержка из этого документа.

«Стаття 26. Обмеження доступу до спортивної споруди.

26.1. Якщо УАФ прийнято рішення щодо проведення матчу без глядачів, то право на його відвідування мають виключно наступні особи (згідно акредитацій та посвідчень), а саме:

а) максимум 200 осіб, що мають квитки 1 категорії від клубу гостей та максимум 20 VIP гостей для кожного клубу;

б) максимум 55 осіб на делегацію команди, включаючи гравців;

в) акредитований персонал транслятора та медіа (журналісти та фотографи);

г)  співробітники  поліції  та  співробітники  служби  безпеки,  що  мають  конкретні  завдання, пов’язані із безпекою на матчі;

д) особи, що виконують функції, пов’язані з інфраструктурою стадіону (персонал по догляду за полем, по роботі з освітленням тощо) та особи, які виконують функції, пов’язані з матчем (хлопчики, що подають м’ячі (болл-бої), діти, які беруть участь у передматчевій церемонії, а також супроводжуючі їх особи);

е) необхідна кількість представників УАФ, які виконують функції на матчі;

є) діти віком до 14 років (при належному супроводі, що узгоджується із Комітетом УАФ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань) зі шкіл та/або футбольних академій, запрошені на матч безкоштовно».

Итак, вход на матч 19-го тура Премьер-лиги между «Динамо» и полтавской «Ворсклой», который состоится в субботу, 22 февраля (начало – в 17:00), на стадионе «Динамо» имени Валерия Лобановского, разрешен юным зрителям – воспитанникам футбольных школ города Киева, в возрасте до 14 лет, в сопровождении родителей и педагогов.

14 лютого 2020 14:05







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16