Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Динамо – Ніцца (Франція) 1:2. Французький клас

Київське «Динамо» провело четвертий спаринг у рамках передсезонної підготовки у Швейцарії. «Біло-сині» зустрілися з «Ніццою» – дев’ятою командою за підсумками минулого чемпіонату Франції.

На початку матчу команди діяли на рівних, пристосовуючись один до одного та намагаючись проводити позиційні атаки. «Ніцці» вдавалося застосовувати високий пресинг, фактично позбавляючи динамівців м’яча на своїй половині поля. Тому гра здебільшого точилася в середині поля або біля воріт Дениса Бойка. Французи були ближчими до створення гольових моментів: спочатку Ндойє вибачив киян, не дотягнувшись до м’яча після небезпечного прострілу Стенгса зліва, а згодом голкіпер «Динамо» вже врятував ворота при виході Гуірі один на один.

Натомість у динамівців не виходило загострювати гру у фінальній стадії атак аж до кінцівки першого тайму. Перевагу в рахунку «біло-синім» подарував стандарт, зароблений на 37-й хвилині на лівому фланзі. Карлос де Пена навісив до штрафного майданчика, Олександр Сирота у стрибку скинув м’яч на Іллю Шкуріна – і форвард також головою перевів круглого у ворота – 1:0! Цей гол став вже третім у виконанні білоруського нападника на зборах після його переходу до київського «Динамо».

Перед перервою команди обмінялися небезпечними моментами. Віталій Буяльський мав можливість подвоїти рахунок, однак його удар з центру штрафного парирував Бенітез. Відповідь «Ніцци» не забарилася: Гуірі намагався перекинути Бойка, але голкіпер «Динамо» встиг виставити руку та перевести м’яч на кутовий.

На другий тайм кияни вийшли з двома змінами у складі: замість Бойка з’явився Бущан, а замість Шкуріна – Супряга. Владислав одразу ж відзначився ударом на завершення атаки «Динамо» по правому флангу, однак Бенітез дотягнувся до м’яча у нижньому куті воріт. А невдовзі Карлос де Пена спробував вразити ворота суперників прямим ударом зі штрафного, але і тут голкіпер «Ніцци» встиг зреагувати.

Ряд замін, які тренери обох команд провели в середині другого тайму, знизили темп гри, однак інтригу у протистояння повернув гол «Ніцци». Дан Ндойє обіграв Дениса Гармаша на підступах до штрафного «Динамо» та наважився на дальній удар у кут воріт, який став несподіванкою для Георгія Бущана – 1:1.

Через десять хвилин м’яч опинився у воротах киян вдруге. Цього разу до пропущеного голу призвели сумбур і розгубленість у діях захисників у штрафному після подачі стандарту, чим скористався Алексіс Труйє, завдавши «біло-синім» першої поразки в міжсезоння – 1:2.

Свій наступний матч на зборах київське «Динамо» проведе вже завтра – о 18:00 за київським часом розпочнеться зустріч із швейцарським «Етуалем».

Швейцарський збір-2021. 4-й контрольний матч
17.07.2021. «Стад де Арбер». Мерен, Швейцарія

ДИНАМО (Київ, Україна) – НІЦЦА (Франція) – 1:2
Голи:
Шкурін (37) – Ндойє (70), Труйє (80).
Динамо: Бойко (Бущан, 46) – Тимчик, Кендзьора, Сирота, Дубінчак (Вівчаренко, 75) – Андрієвський (Коробенко, 75), Шепелєв (Гармаш, 63), Буяльський (Лєднєв, 63), Родрігес (Антюх, 63), де Пена (Беніто, 75) – Шкурін (Супряга, 46).
Ніцца (стартовий склад): Бенітес – Аталь, Данилюк, Тодібо, Нсокі, Стенгс, Сміт, Тюрам, Камара, Гуіри, Ндойє.
Попередження: Вівчаренко (81) – Аталь (39), Пельмар (52), Труйє (86).

17 липня 2021 23:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46