Сьогодні 28 березня 2024 р.

Остап Маркевич: «Ми ще перебуваємо в процесі комплектації...»

Напередодні зустрічі з ФК «Львів» головний тренер ФК «Маріуполь» Остап Маркевич розповів журналістам ТК «Футбол» про очікування від нового сезону та про готовність азовців до чемпіонату.

– 23 липня «Маріуполь» відкриває сезон.  Що зараз вас бентежить найбільше?
– Нічого. Все дуже добре. Ми провели хороший відрізок часу на зборах. Були в нас добрі спаринги та тренувальний процес йшов якісно. Звичайно, не очікували що в Маріуполі нас зустріне така спека. Але, думаю, що це навіть на користь. Вочевидь деякі матчі доведеться грати при високій температурі. І це дає можливість адаптуватися до цих умов.

– Гра зі «Львовом» це насамперед тривала подорож.
– Так, але ми звикли до цього. Віддалене географічне положення Маріуполя це факт від якого нікуди не подітися. Але він не може суттєво впливати на наш психологічний стан.

– Склад команди зазнав сильних змін?
– Ми змінилися досить сильно. Багато футболістів полишили команду, але все що не робиться – робиться на краще.

– Чого очікуєте від нового чемпіонату, та «Львова» зокрема?
– На мій погляд, ми можемо спостерігати сталий зріст українського футболу. Євро 2020 це довело. Також це можна було бачити й минулого року по національному чемпіонату,  де я спостерігав високий рівень тактичної, стратегічної та фізичної підготовки команд. Я впевнений цього року рівень зросте ще. Збільшилась кількість учасників змагань – конкуренція зросла. Бо всі ці команді досить сильні, це було видно по кубковим матчам. Я очікую тільки те, що грати буде цікавіше. «Львів» не є винятком, він належить до групи тих команд, з якими нам буде непросто, але цікаво грати.

– Чи вже маєте бойовий склад на першу гру сезону?
– Нам ще потрібно підсилити деякі позиції. Це центральна зона, і захист і напад. Зараз ми перебуваємо в процесі комплектації. До нас доєднаються футболісти. Але хто саме, зараз сказати важко. Можливо повернеться Мампассі. Якщо ні – доведеться шукати йому заміну. Наскільки я розумію Бондаренко і Сікан залишаються в «Шахтарі». Ще Ігор Кірюханцев не буде виступати за нашу команду і під питанням Танковський. Це нормальний процес ми були до цього готові. Тому будемо виходити з того що є.

– Які маєте задачі на сезон?
– Я думаю наші задачі будуть виходити з того факту як ми розпочнемо чемпіонат.

20 липня 2021 18:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07