Сьогодні 29 березня 2024 р.

Парцвания: «Не играл восемь месяцев. Были семейные проблемы»

Новачок МФК Миколаїв Темур Парцванія розповів про свій перехід до команди, прокоментував причини паузи у кар’єрі, а також оцінив рівень першої ліги після контрольного матчу на турецькому зборі з командою чемпіонату Киргизстану.

— Темуре, вітаємо з переходом до нової команди. Чому ви не потрапили до стартового складу Миколаєва у останньому контрольному матчі?
— Я буквально позавчора прилетів, плюс до того деякий час хворів. Протягом тижня трималася висока температура. Пізно включився у тренувальний процес, тому тренери не ризикнули мене відразу поставити на гру.

— На якій позиції вас награє тренерський штаб?
— Тренери на даний момент ставлять мене центральним захисником, плюс у мене є досвід гри на правому фланзі захисту. Вмію грати у схемі з трьома захисниками і з цим немає жодних проблем. Все залежить від вибору тренерського штабу. Головне, щоб своєю грою зміг допомогти команді.

— Чому про вас тривалий час нічого не було чути та що у вас не вдалося у Десні?
— Після виступів у Десні протягом восьми місяців не грав. Були певні сімейні проблеми, тому змушений був взяти цю паузу. Для мене на той момент важливіше було знаходитися вдома. Зараз вже все добре і я повністю зосереджений на футболі. Вирішив продовжити свою професіональну кар’єру. Щодо Десни, то з цією командою у мене закінчився контракт і я поїхав.

— Хто запропонував перейти до МФК Миколаїв та наскільки тривалими були перемовини? Чому вирішили перейти до клубу Першої ліги?
— Наші перемовини були нетривалими. Мені зателефонував Ілля Близнюк і запропонував перейти до МФК Миколаїв. Близнюк запитав про моє самопочуття і про бажання допомогти команді. Я з радістю погодився. У першу чергу хотів допомогти команді, а потім вже і собі. 28-го січня мені зателефонували, першого лютого прилетів і вже другого числа зіграв контрольний матч з Оболонь-Бровар.

— Ви слідкували за Першої лігою? Що можете сказати про рівень змагань?
— У мене вже є досвід виступів у Першій лізі, плюс протягом семи років грав у Прем’єр-лізі. Ретельно слідкував за Першою лігою, адже у цьому сезоні шість-сім команд сперечаються за підвищення у класі. Такого раніше не було і це просто чудово. Чемпіонат дуже цікавий і сподіваюся, що весняна частина сезону подарує вболівальникам багато позитивних емоцій.

1 березня 2020 16:42







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00