Сьогодні 29 березня 2024 р.

Кобін: «Інгулець» є явним претендентом на підвищення у класі»

Головний тренер Минаю Василь Кобін перед відльотом до України поділився враженнями від зборів у Туреччині, оцінив суперника команди по матчу 1/4 фіналу Кубка України, а також розповів про кадрові зміни.

– Вважаю, що провели досить хороший збір, – говорить Кобін. – Важливо, що вдалося виконати що планували, погода нам сприяла. Зіграли хороші та інформативні спаринги з різними командами. Перевірили різні тактичні схеми, адже у сезоні доведеться грати проти суперників, які відрізняються за стилем гри. Залишився задоволеним, адже можна було втілити у життя всі свої напрацювання. Ми не грали основним складом, адже необхідно було надати можливість проявити себе усім хлопцям. Чудово, що гравці виправдали мої очікування. Проте, тільки матчі чемпіонату та Кубку продемонструють нашу готовність.

– Форсована підготовка до гри Кубку України не стане проблемою для команди?
– Я не вважаю, що це вплине на матчі чемпіонату, адже заздалегідь знали, що гратимемо кубковий матч. Збір був спланований таким чином, щоб команда була готова і до кубкового матчу, і до весняної частини сезону у Першій лізі. Розуміємо, що офіційні та контрольні матчі дуже відрізняються. Тільки результати команди у чемпіонаті продемонструють нашу готовність.

– Ваш суперник по кубковому матчу проводив свій збір поруч і ви мали можливість спостерігати за їх матчами. Наскільки це важливо? Що можете сказати про Інгулець?
– Вважаю, що Інгулець є явним претендентом на підвищення у класі. Це дуже хороший, збалансований та  непростий суперник для нас. Відзначу, що з петровцями також доведеться зіграти у другому турі весняної частини сезону. Знаємо сильні та слабкі сторони підопічних Лавриненка, маємо всю необхідно аналітику та відео. Думаю, що Інгулець гратиме так як і в першому колі, адже це їм приносить результат. Їздили дивитися матчі свого найближчого суперника, але суттєвих змін у стилі гри не побачили.

– Оринчак зіграв контрольний матч за Минай і двічі забив. Для вас це оренда дуже важлива? Команді потрібен був крайній півзахисник?
– Важливо, що Богдан може зіграти на різних позиціях і це підсилить конкуренцію у нашій команді. Це кваліфікований футболіст, який сподіваюся зможе допомогти Минаю перемагати та виконувати поставлені завдання.

– У Туреччині у команди були якісь кадрові зміни, про які поки що нікому не відомо?
– Важливо, що всі гравці зараз залишаються у нашій команді. Працювали на трансферному ринку, переглядали багатьох футболістів, проте не можемо дозволити собі запрошувати велику кількість новачків. Минаю потрібне виключно точкове підсилення. Саме через це вирішили підписати Оринчака, адже він різноплановий гравець. Якщо знайдемо якогось хорошого виконавця у будь-яку з ліній, то будемо до нього придивлятися і потім ухвалюватимемо рішення. Селекційний процес у нашій команді не закінчується.

6 березня 2020 15:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00