Сьогодні 26 квітня 2024 р.

Демченко – про конкуренцію в першій лізі

Тренер «Металіста» Андрій Демченко після виїзної перемоги в Івано-Франківську над «Прикарпаттям» (3: 2) поділився планами команди на сезон-2019/20.

«Нам поставили завдання – вихід до Прем'єр-Ліги. Ми працюємо, не кричимо, що ми найсильніші, намагаємося перемагати у кожній грі, а там буде видно», - цитує Демченко сайт харківського клубу.При цьому наставник прогнозує високу конкуренцію з боку інших претендентів на підвищення в класі:

 «Їх вже видно: дуже налаштований «Рух», тримається вгорі «Оболонь Бровар», потрохи підіймається «Інгулець», є ще «Агробізнес» та «Минай», які гарно йдуть дистанцією, ми навіть поступилися цим колективам.

Наразі у обоймі чотирнадцять гравців, які постійно грають. Кожен тренер мріє, аби на кожній позіції був ще гравець, який буде конкурувати за місце в складі. Потрібні футболісти для ротації, ці хлопці не витримають увесь Чемпіонат. Ми дивимось, як проводять ротацію великі клуби, то й же «Манчестер Сіті», коли Зінченко грає в Лізі чемпіонів, а потім два матчі не потрапляє навіть до 18-ти. Сезон довгий, потрібні гравці для ротації, щоб основні могли деколи відпочивати. Потрібна гарна селекція, аби люди виходили та допомогали, підсилювали гру. Ми вже ведемо певну роботу у цьому напрямку».

28 вересня 2019 15:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 5-й тур. ТОП-5 голів

 

25 квітня 2024 12:20

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26