Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Береза: «Вболівальників чекатиме сюрприз у матчі Кубка проти «Ворскли»

Почесний президент СК «Дніпро-1» Юрій Береза взяв участь у презентації футболістів, що поповнили клуб у поточному міжсезонні та відповів на запитання представників ЗМІ.

– Ми вдало пережили цю зиму, – зазначив Юрій Береза. – Всі завдання, які поставив перед керівництвом тренерський штаб команди, були виконані практично у повному обсязі. Звичайно, хочеться завжди чогось більшого, і ми залучатимемо до команди гравців, які підходять під малюнок гри і необхідні нашому тренерському штабу. Ми відпустили кілька футболістів, що спробують шукати щастя в інших командах, але це все життя.

Амбітне завдання

– На сьогоднішній день команда бойова, бореться за вихід в УПЛ, причому, з першого місця. Саме це завдання перед нею і ставилося.

undefined



Інфраструктурні питання

– Стосовно організаційних моментів, які пов’язані із базою у Придніпровську та стадіоном «Дніпро-Арена», то зараз всі питання вирішуються з державними установами, яким вони належать. І ми тут не просто в процесі перемовин, а вже практично на стадії вирішення питання.

Питання довіри

– Рік тому мало хто, можливо, вірив, що зараз ми впевнено йтимемо на першому місці в Першій лізі і претендувати на вихід в УПЛ, і я знову вірю в команду – є повна довіра до головного тренера і його тренерського штабу, і завдання у нас не змінюється – вихід в Прем’єр-Лігу з першого місця. Я вдячний усім гравцям, що поповнили нашу команду. Не раз вже говорив, що розглядаю наш клуб, як один із головних постачальників футболістів до різних збірних України.

Найкращі команди

– Українські команди повинні покладатися у першу чергу на вітчизняних гравців і свої футбольні школи. Ніхто не приїде і не навчить нас грати в футбол, я знаю, що українці грають найкраще за інших, а для мене найкращі команди – це СК «Дніпро-1» та збірна України.

Велике розчарування

– Найбільшим розчаруванням минулої зими стало те, що елітну ліги не розширили до 16-ти команд. Ця донецька метода перемогла і це є загрозою для всього українського футболу. Міжсобойчик донецьких команд у верхній шістці не принесе нашому футболу нічого хорошого. Вважаю, що функціонери ФФУ і УПЛ повинні переглянути свою позицію щодо цього питання, особливо звернувши увагу на те, скільки глядачів зараз відвідує матчі лідерів Першої ліги, а скільки людей ходить на ігри першої шістки в УПЛ.

Майбутнє клубу

– Уболівальник, купуючи квитки на футбол, і голосує за те, що він хоче бачити на полі. На мій погляд, найсильніша четвірка–п’ятірка команд Першої ліги стали б справжньою окрасою УПЛ. І ця ситуація мені незрозуміла. Щодо нашого майбутнього, то тут все зрозуміло – рухаємося вперед за затвердженим із головним тренером планом.

Академія Дніпра

– Якщо говорити про дніпровську Академію, то ці хлопці розглядаються в якості майбутної зміни тим, хто виступає за команду зараз. Це – джерело нашого натхнення. Це – один з основних принципів, на засадах якого розвиватиметься клуб і команда.

Питання букмекерам

– Зараз у Першій лізі йде такий бум, який пов’язаний із букмекерськими ставками на матчі. Я хочу зараз звернутися до віце-президента ФФУ Назара Холодницького, особливо щодо останніх турів чемпіонату, з проханням звернути увагу на дії футболістів і арбітрів. Окремо хочу звернутися до корпусу арбітрів: не шуткуйте, бо я колись вже попереджав, це може закінчитися для вас дуже неприємно. Головне, що ви можете втратити репутацію. А ті гроші, що ви можливо заробите на неспортивних діях в якійсь грі, вони не окуплять потім лікування вашої совісті.

Відповідальна гра

– Також у нас попереду дуже серйозна і відповідальна гра 1/4 Кубка України проти полтавської «Ворскли». Хочу запросити вболівальників підтримати команду в цій грі, а крім того, проанонсую дуже цікавий момент – усіх дніпровських вболівальників чекатиме сюрприз на цьому матчі. Він стосується змін у структурі спортивного клубу «Дніпро-1». Це буде цікаво і для багатьох неочікувано, тому що перемовини ми вели близько півроку, і це буде великий крок у розвитку дніпровського футболу.

16 березня 2019 14:52







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16