Сьогодні 17 квітня 2024 р.

«Металлист 1925»: планы на зимние сборы

У вівторок, 15-го січня, головна команда ФК «Металіст 1925» вийде з відпустки та розпочне підготовку до весняної частини сезону. Тренерський штаб дуже ретельно розпланував всі два місяці підготовки, зробивши акцент, як на фізичній підготовці, так і на відпрацьовуванні тактичних і технічних елементів. Також запланована участь і у товариських турнірах. Усі тренувальні цикли будуть складатися з 6-деннної роботи з вихідним у неділю.

План підготовки
Протягом першого тижня футболісти багато уваги приділять біговій роботі, аби повернути свої фізичні кондиції, та, звичайно, працюватимуть із м'ячами. До початку березня, коли команда відправиться на заключний збір до Туреччини, хлопці будуть працювати у тренажерній залі та у басейні, на штучному полі клубної школи та у манежі стадіону ХТЗ. Розпочнуть роботу підопічні Олександра Горяінова на полях ДЮФСШ «Металіст 1925», у подальшому ж місце буде корегуватися в залежності від погодних умов. Але те, що над планом підготовки тренерська рада попрацювала досить плідно, можна констатувати на всі 100%.

Товариські передсезонні турніри
Тепер стосовно участі у передсезонних турнірах. В останні вихідні січня планується старт зимового
чемпіонату Харківської області, в якому візьме участь і об'єднана команда «Металіста 1925» і «Металіста Юніор». Також керівництво клубу разом із тренерським штабом розглядає можливість участі команди в інших турнірах, які будуть проходити в різних містах України протягом зими.

14 січня 2019 10:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16