Сьогодні 28 березня 2024 р.

Жабченко знову очолив «Гірник-Спорт»

Головним тренером «Гірника-Спорт» став Ігор Жабченко, який до цього працював селекціонером юнацьких команд «Динамо», повідомляє Sport Arena.

Жабченко свого часу вже очолював «Гірник-Спорт»: у період з 2013-16 років він приводив команду до «золота» Другої ліги, і «бронзи» – у Першій лізі.

«Я отримав пропозицію від президента клубу Петра Каплуна і вдячний йому за це. «Гірник-Спорт» завжди був клубом з амбіціями, які підкріплюються належною матеріальною базою та інфраструктурою, стабільністю. Із задоволенням повернувся до клубу, який у мене давно у моєму сердці. Я щасливий», – прокоментував своє призначення Жабченко.

За словами фахівця, «Гірник-Спорт» в перспективі залучатиме до своїх лав вихованців «Динамо».

«Хочу подякувати київському клубу, де я працював останніх більше року на посаді селекціонера юнацьких команд. Вдячний за довіру президенту «Динамо» Ігорю Суркісу, гендиректор Сергію Мохнику, директору ДЮСШ «Динамо» Олександру Іщенку. Переконаний, що «Гірник-Спорт» із задоволенням залучатиме в свої ряди вихованців київського Динамо, які відповідатимуть клубу якісною грою і перемогами».

На посаді головного тренера «Гірника-Спорт» Жабченко змінить Володимира Мазяра, який залишив клуб на початку тижня і на наступний день був представлений в якості головного тренера ПФК «Львів».

«Гірник-Спорт» розпочав сезон у Першій лізі невдало: після 8 турів команда займає передостаннє, 15-е місце в турнірній таблиці. Завтра в Горишніх Плавнях колектив Жабченка зіграє з «Металургом».

13 вересня 2019 14:16







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00