Сьогодні 29 березня 2024 р.

Дозаявки ПФЛ: «Агробизнес» усилил атаку, «Горняк» вернул лидеров

Пропонуємо до вашої уваги офіційну інформацію про посилення клубів змагань ПФЛ. Розпочнемо черговий випуск із команди, яка відправилася зимувати на п'ятому місці в Першій лізі. Це – київська «Оболонь Бровар», яку до другої частини чемпіонату готує Олег Мазуренко, призначений на пост головного тренера першої команди під час зимового антракту. Наразі у першолігового колективу – один новачок. 28-річний захисник Олександр Голіков прибув після виступів у «Чорноморці».

Другу клубну команду «Оболонь Бровар-2», яка зимує на 11 місці в Групі «А» Другої ліги, посилив 23-річний нападник Владислав Рябцев, який до цього виступав за миколаївську «Вікторію» (ААФУ), а ще раніше грав і за столичний клуб.

Волочиський «Агробізнес» (шосте місце на проміжному етапі Першої ліги), який готується до відновлення сезону під орудою нового головного тренера – Олександра Чижевського, доукомплектувався чотирма гравцями. 20-річний воротар Андрій Артим раніше виступав за «Карпати» (причому, не лише за команду U-21, а й у основному складі), 23-річний захисник Євгеній Захарченко прибув із «Локомотиву» (Єреван, Вірменія), а двоє форвардів – із Першої ліги ПФЛ. 30-річний Дмитро Козьбан раніше грав за «Кремінь», а 22-річний Сергій Петров – за «Металіст 1925».

Хмельницьке «Поділля» (6 місце в Групі «А» Другої ліги на час зимової перерви) дозаявило вже 7 новачків. 32-річний воротар Олег Чуваєв раніше грав за луганську «Зорю». 16-річний голкіпер Алессіо Валіон – із клубної академії «Поділля». Двоє форвардів прибули із Львівської області – 20-річний Артур Діма раніше виступав за молодіжний склад «Карпат», а 25-річний сенегалець Сулейман Діонг – за аматорський колектив «Гал-КАТ-Арсенал» (Зубра). У ковалівського «Колоса» орендовані 19-річний півзахисник Арсентій Дорошенко, вже знайомий місцевим фанам, і його ровесник, нападник Рустам Ахмедзаде, у ФК «Минай» – 21-річний півзахисник Олексій Шпак.

Шестеро новачків у криворізького «Гірника» (4 місце зараз у Групі «Б» Другої ліги). 25-річний воротар Олексій Майборода прибув із першолігової «Черкащини». У команди буде троє нових захисників – 24-річний Олександр Горват із МФК «Миколаїв» (спроможний зіграти й у півзахисті), 25-річний Євген Кравчук, який до травми грав за новокаховську «Енергію», а також 21-річний Назар Маліновський із «Кременя». В середню лінію прибув 30-річний В'ячеслав Рябов із ковалівського «Колоса». Атаку посилив 27-річний Віктор Берко із МФК «Миколаїв». Горват і Рябов уже грали раніше за «Гірник», дехто з інших новачків добре знаний у Дніпровському краї.

26 лютого 2020 13:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00