Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Бакалов: «Хлопці розуміють наші вимоги»

Головний тренер «Руху» Юрій Бакалов поділився враженнями після перемоги над «Минаєм» та підбив підсумки перших зборів «жовто-чорних»:

«Перемагати завжди приємно, але ми не ставили перед гравцями першочергове завдання перемогти у товариському матчі. Тішить те, що хлопці вловлюють всі наші поради і виконують вказівки тренерського штабу на полі. Звісно, нам ще потрібно працювати у цьому напрямку.  У нас була своя стратегія на цей матч, гравці дуже дисципліновано поставились до свого завдання. Перемогли 6:0, але гра легкою не була, як може здатись на перший погляд. Хлопці розуміють наші вимоги і втілюють це у впевнений результат.

Як відомо, за підсумками львівських зборів нашу команду покинули центральні захисники Нємчанінов та Никитюк. У мене немає до них претензій, але ми трохи з ними маємо інакше бачення на той футбол, у який команда хоче грати. Побажали їм успіхів у майбутньому і попрощались. Їм передусім потрібна ігрова практика, а ми їм її гарантувати не могли. Сьогодні ви бачили у дії Максима Білого. Гадаю, це вже не секрет, ми на нього розраховуємо. Такий гравець додасть нам у захисті солідності. На цю позицію нам потрібна така людина, яка буде не лише лідером на футбольному полі, але й у роздягальні. Сподіваюсь, Макс нам у цьому допоможе. Це його перша гра за «Рух», потрапив з корабля на бал, як-то кажуть. Сподіваюсь, у майбутньому він себе проявить ще більше.

Ту роботу, яку планували виконати на тренувальних зборах у Львові, ми виконали. Нам цьому посприяла погода та умови, в яких займались. Ми плідно попрацювали ці три тижні. Наступний етап буде ще конструктивнішим у плані тактичних напрацювань та награвання складу. У Туреччині нас чекають хороші спаринги. Гадаю, ми рухаємось у правильному напрямку».

10 лютого 2020 14:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16