Сьогодні 20 квітня 2024 р.

ТМ. Волынь – Львов 3:3. Боевая ничья на Авангарде

Матч проти прем’єрлігового суперника розпочався для «Волині» з привітання Дениса Кожанова, який став героєм попереднього туру першої ліги. У попередньому поєдинку проти «Оболоні Бровара» атакувальний півзахисник забив три голи та зробив гольову передачу. Тепер на його рахунку 12 ігор та 11 асистів у першості.

Поєдинок проти «Львова» спочатку пішов не за луцьким сценарієм. У львівських гостей пройшла атака центром, а Педро віддав точну передачу на Мурільйо Кадіну, який чітко пробив голкіпера – 0:1. Волиняни знайшли у собі сили відігратися. Сіаваш Хагназарі віддав передачу на Ігоря Карпенка, а форвард таки перервав гольову мовчанку, яка тягнеться ще з турецького збору – 1:1.

Львів’яни на правах «старшого» суперника продовжили тиск, і відмінний момент не реалізував найкращий бомбардир гостей – Бруно Дуарте. Утім, бразилець виправився за декілька хвилин, коли прямим ударом зі штрафного знову вивів свою команду вперед. До завершення першого тайму «Волинь» понеслася відігруватись. Карпенко мав ще декілька моментів для того, аби забити, однак до гола призвела атака «Волині» правим флангом – Хагназарі увійшов у карну зону, де його не за правилами зупинив суперник. Арбітр показав на «точку», а сам іранець упевнено розвів м’яч і Олександра Бандуру по різних кутах – 2:2.

Після перерви обидві команди зробили значні зміни у складах. Однак забити пощастило
«Волині». Масована атака «хрестоносців» завершилася тим, що по воротах Богдана Сарнавського почергово пробив власний захисник Фатєєв та нападник лучан Козьбан, а у підсумку «кулястий» відскочив до Олексія Зінкевича, який добив м’яч у сітку. Після третього гола «Волині» включилися уже львів’яни, які організували декілька моментів, однак Рожеріо Шина і Бруно Дуарте свого не досягли. Утім, товариський матч таки завершився бойовою нічиєю – на останній компенсованій хвилині гри Бруно Дуарте таки оформив «дубль» після подачі зі штрафного. 3:3 – бойова нічия «Волині» проти шостої на даний момент команди України.

19 квітня 2019 13:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16