Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Поворознюк: «Лавриненко топ-тренер. Якщо його захоче «Динамо» – відпущу»

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк розповів, чому не вдалося влітку запросити до команди гравців із «Шахтаря», про топ-тренера Лавриненка і чи відпустить його в «Динамо», якщо надійде така пропозиція.

– «Інгулець» хотів підсилитися гравцями «Шахтаря», але трансферу не відбулося. Чому?
– Всі ці агенти... Я з ними ніколи не розмовляю, а тут прийшлося це робити. Розумієте, 99,9% з них бачать не футболіста у хорошій команді, а просто своє особисте збагачення. Якщо чесно, то мене це «кумарить» і я на певній стадії вийшов із перемовин.

– Взимку ваш клуб планує запрошувати серйозних гравців?
– Плануємо підсилитися відомими та цікавими футболістами, але не хочу називати їх прізвища, адже ніякої конкретики ще немає, все знаходиться на стадії перемовин. Коли підпишемо контракти, тоді ви про все дізнаєтесь.

– Чув, що ви подарували автомобіль головному тренеру «Інгульця» Сергію Лавриненку. Це правда?
– Так, звичайно. Я дав Лавриненку більше 600 тисяч гривень на придбання автомобіля. Не пам'ятаю марку, але знаю, що машину він купив темно-синього кольору. Ту, яку хотів.

– Це ваша подяка Лавриненку за те, що він вивів команду у фінал Кубка України?
– Ні. За те, що Сергій Дмитрович просто такий самий довб***б, як і я. Він цілодобово живе футболом. Я все бачу і з повагою до нього відношусь. Мені дуже імпонує його ставлення до роботи. Можу подвонити йому о другій годині ночі і ми до четвертої ранку будемо говорити про футбол. Він завжди підніме слухавку і відповість. Навіть у вихідні він сидить у Wyscout і переглядає гравців. Чемпіонат ще не закінчився, а він вже веде перемовини з футболістами. Він живе своєю справою. Дуже його ціную. Адже ми знайшли один одного. Тому я казав раніше, що у Лавриненка пожиттєвий контракт з «Інгульцем».

– Тобто ваш «подарунок» ні до чого не був «прив'язаний»...
– Взагалі ні до чого. Лавриненко мені подобається як тренер, і як особистість. Я людина настрою. Був настрій – подарував автомобіль, буде ще колись гарний настрій – подарую ще один. Я самодостатня людина.

– Для вас Лавриненко топ-тренер?
– Так.

– А якщо його захоче переманити до себе інший клуб?
– Його переманити ніхто не зможе. Якщо його захоче київське «Динамо», то я його з радістю відпущу, але це не буде «переманка». Лавриненко не буде вести перемовини за моєю спиною, адже він дуже порядна людина. В першу чергу, він підійде до мене і повідомить, якщо йому надійде серйозна пропозиція. Він навіть не буде просити, щоб я його кудись відпустив. Це буде моє вольове рішення.

29 грудня 2019 19:16







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16