Сьогодні 28 березня 2024 р.

«Металіст» відзвітував про трансфер ще одного бразильця

У рамках анонсованого Олександром Ярославським посилення складу команди довгостроковий контракт із футбольним клубом «Металіст» підписав бразильський нападник Давід да Ора да Консейсао.

22-річний форвард є вихованцем клубу «Віторія», який представляє його рідне місто Салвадор.

У 2021 році Давид зіграв за «Віторію» 59 матчів у всіх турнірах, забивши 11 м'ячів та зробивши 5 гольових передач.

У «Металісті» футболіст виступатиме під номером 33.

Сьогодні ввечері Давид провів у Туреччині перше тренування з новою командою, після закінчення якого прокоментував свій перехід до «Металісту».

«Не буду приховувати, дуже радий опинитися тут. Після минулого сезону у «Віторії», який вийшов не надто вдалим для команди, але досить непоганим для мене, я розумів, що взимку будуть пропозиції від інших клубів. На початку січня зі мною зв'язалися мій агент та представники «Металіста». Вони мені розповіли про команду, про славну історію клубу. Я дізнався, що у «Металісті» грали такі футболісти, як Тайсон, Марлос, Клейтон Шав'єр. Після цієї розмови у мене вже не було сумнівів, чи погоджуватися, чи не погоджуватися на перехід до «Металісту». Усі бразильці мріють грати у Європі. Я не виняток і маю використати цей шанс.

Номер 33 вибрав на вдачу, адже мені вже розповіли, що раніше під ним у «Металісті» грав нападник, котрий багато забивав. Сподіваюся, з Божою допомогою, мені теж вдасться якнайчастіше радувати вболівальників. Знаю, що у команді багато легіонерів, велика конкуренція, але мене це не лякає. Я тут, щоб забивати, допомагати команді вигравати і досягати поставленої мети», – сказав Давід.

6 лютого 2022 22:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00