Сьогодні 26 травня 2024 р.

Маркевич: «Демченко і Чех ще не готові»

Головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич поділився очікуваннями від матчу з івано-франківським «Прикарпаттям» та розповів про готовність Єгора Демченка і Максима Чеха.

Про поєдинок з «Прикарпаттям»
«Усі команди налаштовуються на «Карпати» дуже серйозно. Тренерський штаб і футболісти повинні зрозуміти, що просто не буде ні з ким. Тому в п'ятницю ми чекаємо на черговий серйозний поєдинок. «Прикарпаття» любить застосовувати пресинг, але водночас намагається грати у футбол і дає таку можливість супернику. Я чудово розумію, що нас очікує в Івано-Франківську. «Карпати» наполегливо готуються і прагнуть набирати максимум очок в кожному матчі».

Про реалізацію моментів
«Добре, що ми створюємо гольові нагоди. Частину з них можна назвати стовідсотковими. Але проблема полягає в іншому – ми не реалізовуємо їх. На тренуваннях працюємо над цим компонентом, тому сподіваємося, що з кожним матчем додаватимемо і будемо краще розпоряджатися своїми шансами. В останньому поєдинку з «Буковиною» ми фактично забили самі собі, що спричинило нервозність. За рахунку 2:1 у нас був чудовий момент, щоб забити м’яч, утім його ми теж не використали».

Про фізичну готовність Єгора Демченка
«Наразі Єгор ще не готовий на сто відсотків. Однак він вже тренується у загальній групі. У нас майже всі гравці займаються в основній обоймі. Поки прогнози щодо виходу Єгора на поле робити передчасно. Можу лише додати, що Демченко – футболіст хорошого рівня і є підсиленням для «Карпат». Він може бути особливо корисним в атаці. Але треба також розуміти, що різко змінювати склад ми не будемо».

Про дебют Максима Чеха
«На даний момент Максим ще не готовий. Проте наш штаб наполегливо працює над його інтеграцією у команду. Не сумніваюся, що цей футболіст нам допоможе, ми знаємо його можливості. Чех виграв молодіжний чемпіонат світу U-20, це якісне підсилення «Карпат». Розраховуємо на те, що новачок зможе зіграти за нас ще до кінця серпня».

10 серпня 2023 16:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 9-й тур. ТОП-5 голів

 

22 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 8-й тур. ТОП-5 голів

 

14 травня 2024 21:10

Перша ліга, другий етап. 7-й тур. ТОП-5 голів

 

08 травня 2024 09:00