Сьогодні 2 червня 2024 р.

Гельзін: «Олімпік» шкода, але якщо керівництво УАФ залишиться колишнім, мені немає сенсу більше йти у футбол»

Своєю думкою про ситуацію, що склалася в «Олімпіку» поділився в бесіді з кореспондентом Footboom колишній президент донецького клубу Владислав Гельзін.

– Я також дізнався про це з інтернету. Ви ж знаєте, з певного моменту я не маю відношення до справ клубу. Але можу тільки сказати ще раз – за нинішнього керівництва українського футболу, яке складають одні споживачі, у нас до футболу залишатиметься скептичне ставлення. Щодо того, що зараз відбувається, і з «Олімпіком», і навколо інших клубів – на жаль, велике розчарування.

– Якщо інформація підтвердиться, які шанси у «Олімпіка» в майбутньому відродитися і бути, приблизно той же «Металіст», провідною бойовою футбольною одиницею українського футболу? Скільки на це знадобиться часу?

– Я так розумію, що у президента «Металіста» теж був певний термін, пов'язаний з неможливістю займатися футболом. Я зараз завдяки вже згаданим керівникам нашого футболу чекаю закінчення свого терміну. Час поки є, подивимося, що буде з тим же «Олімпіком», може він ще не буде втрачений. Дуже хочу, щоб клуб зберігся, а там вже як складеться. У всякому разі, у мене є ще якийсь період, щоб озирнутися, плюс будуть вибори. Якщо знову прийдуть ці люди, то мені, напевно, немає сенсу більше йти в футбол. Вважаю, що до тих людей, за рахунок яких сьогодні тримається український футбол, має бути елементарна повага.

3 лютого 2022 14:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 10-й тур. ТОП-5 голів

 

30 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 9-й тур. ТОП-5 голів

 

22 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 8-й тур. ТОП-5 голів

 

14 травня 2024 21:10