Сьогодні 20 квітня 2024 р.

«Металіст» завершив збори перемогою над чемпіоном Киргизстану

У заключному контрольному матчі третього турецького збору суперником «Металіста» став 13-кратний і чинний чемпіон Киргизстану «Дордой» з Бішкека.

Погодні умови були непростими під час матчу. Важке поле та місцями навіть калюжі стояли на газоні.

Українці активно розпочали гру і вже на сьомій хвилині відкрили рахунок. Сарапій метрів з 25-ти завдав потужного удару під праву стійку – 1:0. Голкіпер з цим ударом не впорався. Через декілька хвилин нападник «Дордоя» міг зрівнювати рахунок, але його удар парирував Рибак.

Підопічні Кучера володіли ініціативою, але з просуванням м'яча уперед були проблеми. Слизький газон не дозволяв технічним гравцям харківського клубу через короткий та середній пас виходити з захисту в напад.

На 27-й хвилині Харріс на швидкості увірвався до штрафної, але пробив вище воріт. Це був найбільш небезпечний момент у «Металіста» у першій половині зустрічі, якщо не брати до уваги ефектний забитий м'яч Сарапія. Команди пішли на перерву за мінімальної переваги харків'ян.

Після перерви Олександр Кучер зробив три зміни у складі. Відзначимо, що у другому таймі центральним нападником грав Володимир Танчик.

На початку другої половини зустрічі характер гри не змінився. Українці більше контролювали м'яч, але на жаль, роботи у голкіпера «Дордоя» не було.

На 56-й хвилині після передачі Романюка з вигідної позиції вище воріт пробив Володимир Танчик. Як тільки додали в швидкості українці відразу захист суперника провалився.

Після середини тайму чемпіон Киргизстану вирівняв гру та створив декілька напівмоментів. Проте, засмутити Рибака футболісти «Дордоя» не змогли.

Кінцівка матчу залишилася за харків'янами, які впевнено контролювали м'яч. На 83-й хвилині після подачі Балулі зі штрафного Федорів пробив у поперечину. Через декілька хвилин Пауліньо не зміг реалізувати вихід один на один.

«Металіст» завершує турецькі збори перемогою – 1:0.

МЕТАЛІСТ – ДОРДОЙ (Киргизстан) – 1:0
Гол:
Сарапій (7).
Металіст: Рибак, Романюк, Мізюк, Федорів, Горбунов (Підлепенець, 74), Сарапій, Демченко (Танковський, 62), Касарес (Балулі, 46), Харріс, Картушов (Танчик, 46), Давид (Пауліньо, 46).

23 лютого 2022 17:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16