Сьогодні 16 травня 2024 р.

«Буковина» с новичками зашла на второй сбор

«Буковина» вийшла після новорічно-різдвяної відпустки і розпочала свій другий навчально-тренувальний збір.

Як повідомив головний тренер Віктор Мглинець, футболісти наразі займаються загальнофізичною підготовкою. Вони пройшли медогляд, відбудеться тестування. Також футболісти бігають кроси у парку «Жовтневий». А поруч у готелі «Черемош» налагоджено харчування та проживання.

Погода змусила футболістів вийти на так званий «субботник». Усі дружно розчищали від снігу поле на ФОКу «Олімпія». Тут можна буде і займатися, і грати двосторонні матчі та контрольні зустрічі. Щодо ймовірних суперників тренери ще визначаються. Бо все залежить від погоди та готовності футбольних полів.

До кінця січня «Буковина» тренуватиметься у Чернівцях. До занять задіяно 25 футболістів. Є новачки, місцеві хлопці Ігор Бойчук, Дмитро Дутчак із чемпіонату області, Вадим Українець (тренувався у Львові) та Сергій Раца, котрий приїхав із-за кордону. Також тренується група приїжджих гравців.

За словами Віктора Мглинця, перший контрольний матч під час другого збору відбудеться у кінці січня. А потім хлопці займатимуться вже швидкісно-силовою роботою і гратимуть наступні контрольні матчі.

Залишили «Буковину» п’ятеро футболістів. Це воротар Олександр Мусієнко, захисники Антон Музиченко, Михайло Калугін, півзахисник Олексій Красов і нападник Ярослав Матвіїв.

У турнірній таблиці другої ліги «Буковина» – четверта, має 27 очок після 15 матчів. А попереду ідуть «Колос» (Ковалівка) – 35 очок, «Скеля» (Стрий) – 31 і «Верес» (Рівне) – 30 очок.

Турнір поновиться 26 березня. «Буковина», яка веде боротьбу за повернення до першого дивізіону, цього дня прийме «Скелю», з якою у першому колі на виїзді зіграла внічию – 0:0.

13 січня 2016 20:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 8-й тур. ТОП-5 голів

 

14 травня 2024 21:10

Перша ліга, другий етап. 7-й тур. ТОП-5 голів

 

08 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 6-й тур. ТОП-5 голів

 

02 травня 2024 08:00