Сьогодні 29 березня 2024 р.

XIII турнир памяти Валерия Лобановского: послесловие

Закінчився XІІІ турнір пам’яті Валерія Лобановського. Меморіал пам’яті Метра вітчизняного та європейського футболу було створено 12 років тому. За рік після того, як відомий тренер пішов з життя, народився турнір пам’яті його славетного прізвища.

Як відзначили команди-учасниці нинішнього турніру Лобановського, для них – велика честь брати участь в цьому турнірі, адже за своїм рівнем він є одним із найсильніших турнірів для молодіжних збірних в Європі.
 
Втретє в історії головний трофей турніру виборола збірна Ізраїлю, яка у фіналі в надвидовищному матчі переграла команду Сербії з рахунком 3:2. Третє місце в не менш напруженій грі в серії післяматчевих пенальті здобула збірна України, перегравши команду Австрії.
 
Фінальний матч та поєдинок за третє місце зібрали за доброю традицією чимало відомих постатей, серед яких дочка Валерія Лобановського – Світлана, онук Богдан, віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, заступникміністра молоді та спорту Микола Даневич,
Надзвичайний і Повноважний Посол Ізраїлю в Україні Еліав Білоцерковський, славетний у минулому футболіст київського «Динамо», заслужений тренер України Володимир Трошкін, тощо.

undefined

4 червня 2016 13:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35