Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Наставник сборной Шотландии (U-21): «Украина еще раз доказала свою силу»

Молодіжна збірна України U-21 здобула перемогу у важливому матчі відбору на Євро-2019 з командою Шотландії – 3:1. Наставник гостей Скотт Джеммілл на післяматчевій прес-конференції розповів представникам ЗМІ про свої враження від матчу.

– Чи задоволені ви результатом та грою своєї команди?
– Звичайно, результатом не задоволений. Але мені сподобалося, що покращилася гра нашої команди в порівнянні з першим матчем із українцями. Ми грали значно краще проти такої серйозної команди, як Україна. Щоправда, наш суперник ще раз довів свою силу, і підсумок нас, звичайно, засмутив.

Збірна Шотландії змарнувала дуже багато шансів. Чому так сталося?
– Є такі моменти, які залежать від гравців. І вони проявили себе не найкращим чином. Особливо це було видно на прикладі стандартів. Ми багато приділяємо уваги цьому компоненту гри й багато над ними працюємо. Чому ми не найкращим чином діяли на стандартах – це питання.

– У першому таймі Шотландія діяла краще за Україну. У другому ж гра повністю перевернулася. Чому так вийшло?
– Такою була реакція гравців на пропущений гол у середині першого тайму. У другому таймі також були відрізки, коли наша команда намагалася вести гру. Навіть другий м'яч не справив на нас такого враження з психологічної точки зору. Напевно, не вистачило досвіду.

– Не вперше Шотландія провалює кваліфікацію. Але у відбірному циклі були й хороші матчі. Як ви оцінюєте нинішній кваліфікаційний турнір?
– Якщо порівнювати з тією командою, з якою я починав працювати, мої гравці значно додали. Це добре, коли хлопці переходять від однієї юнацької команди до іншої. Є багато виконавців, що претендують на виступи в національній збірній. З цієї точки зору нинішній відбір був успішним. 

13 жовтня 2018 10:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35