Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Ротань: «Будем стараться радовать болельщиков и дальше»

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував матч синьо-жовтих у півфіналі Турніру Валерія Лобановського, в якому вони переграли збірну Кіпру з рахунком 3:0.

– Руслане Петровичу, які ваші перші враження після перемоги?
– Що стосується гри, то ми швидко вийшли вперед. Полегшали собі завдання і вже у другому таймі довели гру до логічного завершення. Ми мали можливості забивати навіть більше, ніж три м'ячі. Наше завдання – не дивитися на суперників, а приділяти головну увагу своїй грі, дивитися на свої помилки, щоб покращувати гру у майбутньому. Будемо над цим працювати.

– Наскільки відсотків команда виконала ваш план на гру з кіпріотами?
– Не буду оцінювати в цифрах. Були моменти, які нам сподобалися, були і недоліки, які треба виправляти. Хотілося би більш якісного контролю м’яча, і прибрати поспіх, тому що інколи у простих ситуаціях ми не тримали м’яч у себе.

– У другому півфіналі збірна Ізраїлю здолала команду Болгарії. Чи дивився хтось з ваших помічників цю гру? Як ви будете готуватися до фіналу?
– Так, наш тренер був на цій грі. Крім того, ми зробимо відео для гравців, щоб розказати їм про наступного суперника. Зараз найголовніше – це відновитися після першої гри, зробити висновки і поліпшити якості, які нам потрібні у наступних іграх.

– Чи приємно вам було повернутися на НСК «Олімпійській» вже в якості головного тренера?
– Так, завжди приємно було тут грати. Дякуємо усім уболівальникам, які прийшли на гру. Будемо намагатися радувати їх і надалі.

3 червня 2019 22:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35