Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Ковалец: «Футболисты все понимают»

Сергей СТАСЬКО

Наставник молодіжної збірної України Сергій Ковалець та головний тренер молодіжної збірної команди Ліхтенштейну Хайнц Фухсбіхлер прокоментували підготовку своїх команди до очного двобою.

Сергій КОВАЛЕЦЬ, головний тренер молодіжної збірної України:
– Матч проти Ліхтенштейну є дуже важливим для команди. І футболісти це прекрасно розуміють. Також можливі деякі кадрові зміни у складі, однак остаточне рішення тренерський штаб прийме після медогляду, який гравці пройдуть напередодні гри.

Ми пам’ятаємо, що у першій грі пропустили два м’ячі. Тому ці моменти в обов’язковому випадку розбирали на тактичних заняттях.

Незважаючи на те, що Будківський покинув табір молодіжної збірної після матчу із Швейцарією, у нас є футболісти, які зможуть його замінити. Головне, що молодіжна збірна виконує своє завдання, тобто готує гравців для національної команди. І я радий, що Будківський буде в стані головної національної збірної на відповідальний відбірковий матч.

Хайнц ФУХСБІХЛЕР, головний тренер молодіжної збірної Ліхтенштейну:
– Збірна України є одним з трьох фаворитів групи. Вони виглядають потужно як фізично, так і технічно, тактично. Команда України виступає на дуже високому рівні! Тому я буду щасливий, якщо ми зуміємо продемонструвати гідну гру.

Індивідуально у суперника я не буду нікого виділяти. Однак можу зауважити, що що на кожній позиції у складі збірної України знаходяться сильні виконавці, які гідно конкурують один з одним за місце в основі команди.

Нагадаємо, що молодіжна збірна України проведе поєдинок проти команди Ліхтенштейну у понеділок, 8 вересня, о 19:30.

ЧЕ-2015 (U-21). Украина – Лихтенштейн. Анонс

7 вересня 2014 23:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35