Сьогодні 29 березня 2024 р.

Тренерский штаб молодежной сборной Украины отправится в Турцию

Олександр Головко зі своїми помічниками спостерігатиме за кандидатами до молодіжної збірної України на власні очі.

Період із 4-го по 11 лютого тренерський штаб молодіжної збірної України в особі Олександра Головка, Василя Кардаша та Олександра Мелащенка проведе в Туреччині. Там до весняної частини сезону готуються дев'ять із 12-ти команд вітчизняної Прем’єр-ліги («Шахтар» перебуває в Еміратах, «Динамо» на другий збір знову вирушить до Іспанії, а «Зірка» працює в Україні). На Середземноморському узбережжі наставники подивляться у тренуваннях і в контрольних поєдинках на кандидатів до молодіжної збірної, для якої друга частина кваліфікації чемпіонату Європи обіцяє бути спекотною.

Уважно стежать тренери і за футболістами, які виступають у зарубіжних чемпіонатах. Одним із таких гравців є Юрій Вакулко, який нещодавно підписав контракт із сербським «Партизаном».

«У молодіжної збірної попереду ще п'ять матчів, – говорить Юрій. – Мені здається, що визначальним буде останній тур, коли Україна гратиме з Голландією. Там, напевно, все і вирішиться. Однозначно, ми не здаємося і будемо битися до останньої хвилини останнього поєдинку. Восени минулого року ми поступилися Англії, але за грою ми не були гіршими, тому в гостях спробуємо взяти реванш».

Вторить Вакулко і його колишній партнер по «Дніпру» Максим Луньов, який виступає зараз у луганській «Зорі»:

«В якому б становищі не перебувала збірна, до неї завжди їдеш із особливим натхненням, адже розумієш, що захищаєш честь країни. Тому в матчах, що залишилися, ми будемо прагнути перемогти, а очки підраховуватимемо вже потім.

У молодіжній збірній зібрані сильні футболісти, тому ми розраховуємо на успіх. Хоча, звичайно, зараз можна говорити все що завгодно, а як буде на футбольному полі, подивимося. Повторюся, ми будемо налаштовуватися тільки на максимальний результат. Іншого не дано. До того ж варто врахувати, що в нас і група рівна, і кожен ще буде втрачати очки».

31 січня 2018 20:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35