Сьогодні 29 березня 2024 р.

Ковалец: «У нас возникли некоторые проблемы»

В понеділок, 11 листопада, молодіжна збірна України розпочне навчально-тренувальний збір напередодні останньої в цьому році гри. Нагадаємо, що 18 листопада молодіжна збірна України проведе свій третій матч у відборі ЧЄ-2013/2015 року проти збірної Швейцарії. Напередодні про підготовку до майбутньої гри прес-службі розповів головний тренер української «молодіжки»Сергій Ковалець.

− Сергію Івановичу, нещодавно Ви назвали склад гравців, які будуть готуватися до матчу кваліфікаційного турніру ЧЄ-2013/2015 року проти збірної Швейцарії. У ньому присутні аж п’ять новачків. З чим це пов’язано?
− Ми не раз говорили про те, що у нас є багато достойних футболістів − як гравців Прем’єр-ліги, представників дублюючих складів, так і гравців першої та другої ліг. Ми і до цього акцентували увагу на тому, що шанс потрапити до молодіжної збірної є у всіх. Ми постійно слідкуємо за усіма молодими футболістами, тому новачки є завжди. Якщо гравець себе проявив, ми його запрошуємо до лав збірної. Підбір гравців до молодіжної збірної − постійний процес, і поява новачків − це нормально

− Чи є кадрові проблеми у «молодіжці» напередодні надважливого виїзного матчу зі Швейцарією?
− Так, у нас виникли певні проблеми − травмовані декілька ключових гравців. Ви це самі можете бачити по списку.

− Як Ви плануєте побудувати тренувальний збір перед вильотом молодіжної команди до Швейцарії? Чи заплановані у «молодіжки» якість спаринги?
− Ми збираємось 11 листопада у Києві, тренуватися будемо в Лютіжі. Це пов’язано з тим, що свій матч у Швейцарії ми будемо грати в Туні. Там штучне покриття, тому, відповідно, і готуватися ми будемо на такому газоні. На 13 листопада у нас запланований спаринг. 17 листопада ми вилітаємо до Швейцарії.

− Як ви оціните гру Вашого найближчого суперника?
− Швейцарія − дуже організована команда, нам буде цікаво зіграти з ними. 14 листопада у них матч проти Хорватії, у нас хтось з тренерів обов’язково відвідає цей матч, тому матимемо ще більше матеріалу для аналізу.

− Матч з молодіжною збірною Швейцарії стане останнім для української збірної у 2013 році. Як «молодіжка» розпочне наступний 2014 рік?
− Так, це буде останній матч у цьому році. Слід сказати, що рік насправді видався дуже цікавим. У січні наступного року ми візьмемо участь у Кубку Співдружності та готуватимуся до офіційних матчів.

11 листопада 2013 11:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35