Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Костевич: «С немцами во втором матче мы играли здорово»

Через травму, отриману у матчі проти київського «Динамо», захисник «Карпат» Володимир Костевич не зміг зіграти у першому матчі плей-оф до Чемпіонату Європи 2015 року проти збірної Німеччини. Той матч, що відбувався у Черкасах, наша молодіжна збірна програла з рахунком 0:3. Однак до матчу-відповіді в Ессені, Володя встиг відновитися і вийти у стартовому складі. Щоправда, на 71-ій хвилині карпатівця довелося змінювати через ушкодження. 

«На жаль, я не зміг зіграти в першому матчі, але отримав таку нагоду в другому. Зіграв 71 хвилину, після чого мене замінили. Зі мною нічого страшного не трапилося, звичайний корч. Зараз вже все нормально, от щойно приїхав на базу в Брюховичі на реабілітацію, щоб взяти участь в підготовці команди до матчу проти «Іллічівця» – каже Костевич. 

«Із німцями в другому матчі ми грали здорово. Прикро, що не могли реалізувати свої моменти, натомість на останніх хвилинах пропустили два м’ячі і програли 2:0. Я грав на звичній позиції крайнього захисника, іноді підключався, прострілював. Більше думав про оборону, аніж про атаку». 

«Звичайно, ми трохи засмучен, бо мали шанс зіграти на Чемпіонаті Європи. Проти німців була наша остання гра в такому складі. Наша молодіжна збірна закінчилася. Ми попрощалися і побажали один одному успіхів» – підсумував захисник «зелено-білих».

15 жовтня 2014 18:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35