Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Кравченко: «Это моя первая игра в статусе капитана «Динамо»

Захисник «Динамо» U-21 Микита Кравченко на поєдинок із «Шахтарем» (3:0) вивів свою команду із капітанською пов’язкою. Після гри він поділився враженнями від матчу:

– Дуже приємно перемагати у такому матчі, тим більше у статусі капітана. Це моя перша гра стартовому складі з капітанською пов’язкою, це пов’язано з тим, що Алібеков пропускав матч через пошкодження. Вдячний тренеру за довіру. Вдвічі приємно, що ми обіграли принципового суперника. Звісно, приємно, що забили три, але будь-яка перемога над «Шахтарем» – це завжди дуже добре.

Нам потрібно було діяти по грі. Якщо у них стрибав м'яч, незручно знаходився вгорі чи суперники були розвернуті спиною, то нам відразу потрібно було йти в пресинг, відбирати м’яч, а решта – по ситуації. За рахунку 1:0 були гойдалки. А коли забили другий м'яч, стало набагато легше грати. Після матчу тренер усіх привітав, він сам задоволений, але відразу ж зазначив, що через тиждень буде гра з «Маріуполем», і на неї потрібно починати налаштовуватися вже зараз.

12 очок відриву від «Шахтаря»? Звісно, ми ще не чемпіони. Попереду ще багато ігор, не можна недбало ставитися до такого очкового запасу. Тим більше, що на другому місці йде «Олександрія», яка відстає від нас лише на три очки. На будь-якого суперника  – і «Шахтар», і «Олександрію», і «Маріуполь» – потрібно налаштовуватися, виходити і перемагати.

2 листопада 2018 20:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35