Сьогодні 29 березня 2024 р.

Кулинич: «Динамо» обыграло нас на классе»

Голкіпер ФК «Оболонь Бровар» Артем Кулініч прокоментував поразку своєї команди у матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка України з київським «Динамо». Нагадаємо, що для Артема поєдинок з командою Сергія Реброва став дебютним в основному складі «пивоварів».

– Артеме, твоя загальна оцінка і коментар матчу з Динамо?
– А що тут оцінювати? Була явна перевага київського Динамо впродовж усього матчу. Оболонь-Бровар грав з великим бажанням і самовіддачею, але цього виявилося недостатньо. Динамо перемогло на класі.

– Ти зіграв свій перший матч в основному складі «оболонців». Виходячи з результату, дебют видався не надто приємним?.. Очевидно, що прикро пропускати 5 голів….
– Так, це був мій дебют… Звичайно, прикро пропускати, а тим більше 5 голів. Проте, грати на такому стадіоні, з такою командою як Динамо – одне задоволення. Неприємно, з одного боку, адже програли з розгромним рахунком, а з іншого – це хороший досвід як для мене, так і для всієї команди! А як ще нам рости? Тому шкодувати про цей поєдинок немає сенсу. Після бою кулаками не махають.

– Гол Гармаша, коли Різван вибивав м’яч. Здалося, що між тобою і Аблітаровим в цьому епізоді виникло якесь непорозуміння…
– У першому пропущеному м‘ячі своєї провини я не бачу. Я виходив на м’яч з голосом і захисник зобов’язаний був залишати м‘яч мені. Ну що зроблено, те зроблено… Можливо, десь позначилася відсутність ігрової практики…

– Вилучення Продана. Прокоментуй цей епізод. І як вважаєш, чи був це переломний момент матчу?
– Можливо, якби не було цього вилучення, то рахунок на табло не був би настільки розгромним…
З приводу суддівства говорити нічого не буду. Втім, переконаний, що дійсно, рахунок був би менш розгромним, адже вдесятьох важко грати проти команди такого рівня.

– Що сказав тобі Володимир Миколайович (Володимир Тименко – тренер воротарів ФК «Оболонь Бровар» – прим.) після цього матчу? Чи була з ним розмова? Якщо була, то як він оцінив твою гру?
– Так, розмова була. Володимир Миколайович сказав, що трохи згодом ми подивимося повтор гри і він вкаже мені на мої помилки, щоб у подальшому їх не було.

28 жовтня 2015 16:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59