Сьогодні 29 березня 2024 р.

Костышин: «Хорошая игра в исполнении «Колоса». А пенальти – это такое дело»

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин прокоментував поразку від «Динамо» у чвертьфіналі Кубку України.

– Добра гра у нашому виконанні. А пенальті – це така справа... У роздягальні згадався момент, коли Террі не забив пенальті у фіналі Ліги чемпіонів, коли поїхала нога, і він послизнувся. І «Челсі» не виграв ЛЧ.

– Могли Ви повірити два-три роки, що на «Олімпійському» «Динамо» до 90-ої хвилини жодного удару у площину воріт не завдасть?
– Мені сподобалося, як наша команда сьогодні грала. Хотілося б гостріше грати в атаці. У нас також були свої моменти. Деякі футболісти не готові до гри через травми...

Після «Руху» те, що почало творитися у пресі... Ми передивилися відео, і у нас більше претензій щодо суддівства, ніж у «Руха». Чурку просто відірвали ноги, а червону не дали. Там купа моментів. Хочу захистити свою команду. У нас немає «покровителей» у ЗМІ, немає друзів-кореспондентів. І після тієї гри на «Колос» вилилося дуже багато. Головний тренер Іван Федик – любитель Агати Крісті. Я також знаю книгу «10 негренят». Хай почитає.

Чурко не зміг зіграти сьогодні. А так, моя команда сьогодні молодці.

– Як Ви оціните суддівство сьогодні і своє вилучення?
– Це емоції. Я побіг. Я не бачив відео, тому не можу коментувати. Я не розумію, чому мені дали червону картку. Вони повинні були дати жовту. Я не ображав арбітра, матюками не кричав. Просто побіг і з претензіями почав говорити. Це жовта картка. А без відео я не можу кричати про Агату Крісті.

3 березня 2021 21:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59