Сьогодні 29 березня 2024 р.

Рац: «Динамо» – фаворит матча с «Карпатами»

Глеб ВАКОЛЮК

Матчем «Полтава» – «Шахтар» (1:5) стартувала стадія 1/8 Кубка України. Центральним же протистоянням цієї стадії буде гра «Карпати» – «Динамо». Про кубкові перспективи команд на цій стадії змагань розповів відомий у минулому футболіст Василь Рац. 


– Результат матчу «Ворскла» – «Шахтар», думаю, нікого не здивував, – почав Василь Карлович. – Все-таки команди перебувають на різних полюсах. І не важливо, який склад виставить Мірча Луческу, в його обоймі чимало футболістів високого класу, яких у «Полтави» немає.

– «Динамо» можна назвати фаворитом протистояння із «Карпатами»?
– Безперечно. Перед «Динамо» завжди стоять найвищі завдання в усіх турнірах. В ідеалі кияни хочуть здобути золото чемпіонату та Кубок. Хоча б один із цих трофеїв вони повинні вигравати. Мені імпонує те, що Сергій Ребров довіряє молоді. Цікаво буде подивитися, як хлопці проявлять себе у матчі із «Карпатами». Львів’яни завжди здорово виступають у рідних стінах, думаю, «карпатівці» теж націлені на проходження в наступний раунд. Тому буде цікава гра. Але фаворитом є «Динамо». Якщо кияни не пройдуть «Карпати» – це буде сенсація.

– «Говерла» гратиме проти «Металіста». Зважаючи на проблеми харків’ян, можна сказати, що це протистояння двох рівних суперників?
– Не забувайте, що і в «Говерли» є проблеми. Клас гравців «Металіста» вищий, ніж у гравців ужгородської команди. Тому і шанси на успіх у харків’ян вищі, ніж у суперників.

27 вересня 2014 10:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59