Сьогодні 29 березня 2024 р.

Гецко: «Эмоции от победы в Кубке помогут «Динамо»

Своєю думкою щодо фіналу Кубка України «Динамо» – «Ворскла» поділився володар Кубка України 1992 року, автор першого голу в історії збірної України Іван Гецко.

«Перемозі «Динамо» в Кубку України зраділи не лише його прихильники, а й решта команд, які претендують на потрапляння до Ліги Європи. Тепер і восьме місце в чемпіонаті дає можливість поборотися за єврокубкову зону.

А «Ворсклу» шкода. «Динамо» ж перемогло, але не переконало. Я очікував набагато більшого від команди Олексія Михайличенка. Кияни біля воріт суперника по суті нічого, окрім забитого м’яча і ще декількох моментів, не створили. Хоча ті емоції, які «біло-сині» отримали після фінального свистка, думаю, допоможуть їм в чемпіонаті в боротьбі за друге лігочемпіонівське місце.

Полтавці непогано почали. Читалося, що якщо вони заб’ють першими, то будуть грати другим номером. За великим рахунком, ці дії у команди Юрія Максимова виходили, і якби вони були трохи спритнішим в найважливіших моментах, могли б і переписати історію 11-річної давності…

Що стосується голів, то, на мій погляд, другий м’яч, забитий динамівцями, який рефері не зарахував, був чистим, а в першому взятті воріт, вважаю, Беньямін Вербич перебував в офсайді. Бригада арбітрів відпрацювала з помилками, це стосується не тільки голів, але й призначення кутових і стандартів».

10 липня 2020 10:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59