Сьогодні 29 березня 2024 р.

Сачко: «Однажды «Ворскла» уже выиграла кубковый финал…»

Головний тренер «Ворскли» Василь Сачко на післяматчевій прес-конференції прокоментував повторний поєдинок Кубку України з «Чорноморцем» (0:0).

– Що казати, ви все бачили на полі. Неможна казати, що я задоволений грою. Ми в Одесі виграли 1:0, і хотіли також перемогти в Полтаві. На жаль, вийшло так, що «Чорноморець», граючи компактно в обороні, не дав нам працювати флангами, створити багато моментів. Хороша команда, але, тим не менш, наша задача виповнена – ми зіграли на нуль і проходимо у наступний етап.

– Які плани на Кубок?
– Амбіційні, готуємося до наступних ігор. Сьогодні у Олега Остапенка, тренера воротарів, День народження, воротарі зіграли на нуль, поздоровили, таким чином, тренера. Не все виходило, був брак у передачах. У певних відрізках гри «Чорноморець» переважав нас у швидкості. Але ми контролювали гру усі 90 хвилин. На жаль, люди, які прийшли сьогодні, хотіли побачити голи, а у нас не вийшло. Готуємося на «Олександрію». Є кадрові проблеми, проте стали видужувати воротарі. Дмитро Непогодов сьогодні був в заявці. Поберегли на наступні ігри Антона Шиндера. Ми будемо готуватися на Кубок, дочекаємося жеребу. Розуміємо, що команди будуть сильні, але це кубок і все може бути. «Ворскла» одного разу довела, що може грати і перемагати у фіналі. Тому ніколи говори ніколи. Ми будемо старатися, виходити на кожну гру, добре, якщо всі будуть у строю і перемагати.

28 жовтня 2015 09:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59