Сьогодні 29 березня 2024 р.

Кубок України, 1/4 фіналу. Минай – Інгулець. Анонс матчу

Другу половину сезону в першій лізі відкриє чвертьфінальне кубкове протистояння представників другого за силою українського дивізіону. У гості до «Минаю» завітає минулорічний фіналіст турніру «Інгулець».






Минай – Інгулець (Петрове)
11 березня. Початок – 15:00
Минай. «Минай-Арена»
Головний арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)

Вже сам факт, що перший матч весняної частини сезону саме чвертьфінал, змушувало господарів тримати в голові цей поєдинок та готуватися до нього протягом зими. Як стверджує Василь Кобін, цей факт не змінив хід підготовки – «минайці» спокійно готувалися протягом 3-х підготовчих зборів і не форсували, а поступово набирали форму. Як стверджують самі гравці – то вони дуже непогано підготувалися. Особливо важливо, що була можливість працювати на трав’яних полях. Це має покращити форму гравців.

Готувався, звісно, до цього поєдинку й «Інгулець». Команда з Петрова також проводила свої збори в Туреччині і тільки нещодавно звідти повернулася. Підопічні Сергія Лавриненка за час, проведений в Анталії, зіграли 7 товариських матчів, де здобули 6 перемог – у представників Казахстану, Таджикистану, Білорусі та Польщі.

Окрім того, команда із Кіровоградської області суттєво підсилилася новачками у міжсезоння. Так, ряди екс-фіналіста Кубка України поповнили два гравці з УПЛ – захисник Квасний зі «Львова» та Загальський із «Дніпра-1», також досвідчений Бартулович із «Волині» та Чорній із «Чорноморця». І можна сміливо стверджувати, що це суттєве покращення складу.

Розуміючи це, можна стверджувати, що гра буде дуже складною. Зрештою, керівництво «Інгульця» не раз у ЗМІ заявляло, що у них є велике бажання як мінімум повторити минулорічний успіх в Кубку. Клуб з Петрова теж відносно молодий і вони так само голодні до трофеїв.

Не забуваємо, що команди також конкуренти і в першості. «Інгулець» має ті самі показники, що й у «минайців», й ділять 3-4 місця. Нагадаємо, що у першому колі першої ліги на полі в Петровому команди зіграли внічию (1:1).

В історії «Миная» це не перший матч з «Інгульцем». Була ще товариська гра в 2017 році, коли «Минай» був аматорським клубом. Матч відбувся 28 лютого на засніженому полі «Камелота». Гра закінчилася поразкою – 1:4. Зрештою, вже тоді «Інгулець» був професійним клубом і різниця між командами була суттєва.

Що цікаво, саме з «Інгульцем» буде у «минайців» перша домашня гра в році у першій лізі. Але це вже зовсім інша історія.

11 березня 2020 09:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59