Сьогодні 29 березня 2024 р.

Бакалов: «Бажали показати своє обличчя»

Післяматчева пресконференція головного тренера ЛНЗ Юрія Бакалова після поразки від «Дніпра-1» (0:2):

– Можу лише повторити те, що казав у передматчевих інтерв’ю: ми знали, куди їдемо, з ким гратимемо. Так, бажали продемонструвати певний свій рівень, своє обличчя, і, вважаю, у деякому ступеню нам це вдалося. Ми не ставили автобус, а намагалися грати у свій футбол. Але такий на сьогодні рівень команди. Прем’єр-ліга є Прем’єр-ліга, а «Дніпро-1» – це «Дніпро-1». У будь-якому складі ця команда є однією з найкращих на сьогодні у чемпіонаті УПЛ.

– Так, ви не бажали програвати, і другий тайм вийшов з самого початку дуже активним…

– Повторюся, що ми хотіли грати у футбол. Приїхали не просто відбиватися, а продемонструвати своє обличчя. Вважаю, виглядали гідно на тлі такої команди.

– Як почувається Насонов?

– Попередньо, слава Богу, перелому немає. Детальне обстеження буде вже вдома. Зробимо МРТ, і буде зрозуміло точно. Травма непроста, але будемо сподіватися, що вона не дуже серйозна.

– Наскільки ви задоволені в цілому першим колом у чемпіонаті і виступом у Кубку?

– Оцінку давати ще зарано. Та й зазвичай я не даю оцінку ні собі, ні команді. Для цього є фахівці, керівники, які озвучать нам свої висновки. Зі свого боку можу сказати, що рік був дуже важкий та насичений. Ми дебютували у професійному футболі. Як ви знаєте, перед цим ми виграли аматорський чемпіонат, Кубок, і перерва була украй мала. Практично влилися з одного змагання до іншого – ніякої паузи не було. Зрозуміло, далася взнаки втома. Сильно вдарив по нам і коронавірус  – багато хлопців перехворіли, деякі у важкій формі. Тому закінчення сезону було дуже важким. І травми є наслідком хвороби, а не того, що команда не є готовою. Рік особисто в мене викликає деяке задоволення, але воно не є повним.

1 грудня 2021 22:26







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59