Сьогодні 25 квітня 2024 р.

Лавриненко: «Звезда» может сломать стереотипы»

Під час відкритого тренування «Зірки», що передувало завтрашній кубковій битві проти «Олександрії», кіровоградські футболісти готувалися за звичним графіком: виконували вправи зі м’ячем, відпрацьовували удари по воротах та зіграли двосторонню гру. Після тренування, в коментарі клубній прес-службі, наставник кіровоградців Сергій Лавриненко запевнив, що до матчу з принциповим суперником підходять у бойовому настрої.
 
– Як відомо, президент клубу Максим Березкін поставив перед нами завдання – перемагати в кожному матчі, незалежно від того, чи це чемпіонат, чи кубкове протистояння. У кожному поєдинку ми граємо з максимальною самовіддачею. На разі, вважаю, в нас це непогано виходить.

До зустрічі з «Олександрією» ми підходимо в гарному настрої. Переконаний, кубкове дербі стане справжнім футбольним святом для жителів нашої області. Думаю, на цю гру підтримати свою команду, як завжди, приїде велика кількість олександрійців. Ми, зі свого боку, також розраховуємо на солідну підтримку кіровоградців. Сподіваємося побачити заповнені трибуни нашого стадіону, які підбадьорюватимуть нас, змушуючи йти вперед за перемогою.

– Те, що протягом останніх десяти років «Зірка» не може перемогти «Олександрію», додає команді хвилювання?
– На цей аспект ми менше всього звертаємо увагу. Звісно, це для нас неприємна традиція. Проте в цьому сезоні ми вже неодноразово доводили, що можемо ламати стереотипи. Тому сподіваюся, що завтра нам вдасться змінити цю тенденцію.

– Хто з гравців готовий завтра вийти на поле та допомогти команді у грі з олександрійцями?

– Усі хлопці готові, рвуться в бій. Єдине, поки два Олександри – Деребчинський і Кочура – заліковують свої травми та на разі не можуть грати.

– Ви підписали досвідченого голкіпера Євгена Паста. Чи можна чекати його появи в рамці воріт, скажімо, вже в завтрашньому матчі?

– Ми переконані, що він створить ще більшу конкуренцію на воротарській позиції, а також суттєво допоможе команді вирішувати поставлені завдання. А хто з голкіперів вийде в основі – дізнаєтеся завтра.

22 вересня 2015 21:13







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/2 фіналу. Полісся – Ворскла. Огляд матчу

 

04 квітня 2024 21:46

Кубок України, 1/2 фіналу. Шахтар – Чорноморець. Огляд матчу

 

03 квітня 2024 21:52

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Огляд матчу

 

02 листопада 2023 18:30