Сьогодні 30 квітня 2024 р.

Президент України: «Є хороші домовленості з Бельгією щодо посилення нашої армії та ППО»

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що результатом його візиту до Королівства Бельгія стали домовленості щодо посилення українських захисників і протиповітряної оборони країни, що особливо важливо напередодні зимового періоду.

«У нас є дуже непоганий пакет домовленостей із бельгійською стороною щодо посилення нашої армії. Я вдячний за це. Найперше, ви ж знаєте, перед зимою найважливіші речі – це все, що пов’язано із захистом неба, енергетичної інфраструктури. ППО і все те, в чому нам може допомогти той чи інший партнер, – це і є пріоритетом на сьогодні. У нас є відповідні позитивні кроки з боку уряду Бельгії», – повідомив Глава держави під час зустрічі з представниками ЗМІ після переговорів з Прем’єр-міністром Бельгії Александром Де Кроо в Брюсселі.

Володимир Зеленський також зазначив, що на зустрічах у межах формату «Рамштайн» з усіма партнерами обговорювалися нагальні потреби України.

«Вони знають пріоритети, працюють над цим. Ми порушували питання щодо дуже напруженої ситуації в Ізраїлі і як це може впливати. Партнери запевняють, що Україна все одно отримуватиме допомогу. Ми віримо нашим партнерам», – додав Президент.

11 жовтня 2023 20:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня повномасштабної війни

 

29 квітня 2024 22:09

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня повномасштабної війни

 

28 квітня 2024 23:00

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня повномасштабної війни

 

27 квітня 2024 21:36