Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Вогнем і м’ячем! Янг Бойз (Швейцарія) – Динамо

Свій четвертий Match For Peace на швейцарському зборі київське «Динамо» провело у Фрібурзі, де зустрілося зі своїми старими знайомими – клубом «Янг Бойз», з яким кияни кілька сезонів тому грали у кваліфікації Ліги чемпіонів та у Лізі Європи.

У сьогоднішньому матчі Мірча Луческу вже розраховував на всю основну обойму гравців, в тому числі на збірників та легіонерів. У порівнянні з попередньою контрольною грою проти «Сьйона» стартовий склад киян змінився практично повністю, виключенням став Віталій Буяльський, який вже, до речі, забивав у ворота «Янг Бойз».

Як і у матчі проти «Сьйона», гра розпочалася у спокійному темпі. Обидві команди не надто форсували події, переважно загрожуючи воротам суперників після стандартних положень.

Події активізувалися ближче до середини тайму, коли команди обмінялися гострими атаками зі входженням до штрафного майданчика, проте завершальні удари блокувалися захисниками. Гострішими були атаки швейцарців, які до того ж упродовж усього тайму осаджували ворота «Динамо» кутовими ударами, яких нарахувалося цілих десять.

Наприкінці півгодини зустрічі рятувати ворота киян довелося Георгію Бущану коли Канга переправляв м’яч у нижній кут воріт з близької відстані після прострілу з лівого флангу.

Небезпечним моментом відповіли і «біло-сині», коли Буяльський та Вербич вивели на ударну позицію Караваєва, проте після удару Олександра м’яч пролетів над поперечиною.

Наступні хвилини знову були непростими для киян, які переважно оборонялися. Однак перед перервою вони мали ще одну нагоду відкрити рахунок, заробивши небезпечний штрафний, коли голкіпер «Янг Бойз» фон Бальмос був змушений збити Шапаренка після зрізки від партнера по команді. Удар Миколи зі стандарту прийшовся у стінку.

Схожий небезпечний штрафний удар вже на початку другого тайму заробили швейцарці, проте після удару Венсана С’єрро зрикошетив від стінки з гравців на черговий кутовий.

Владислав Ванат, який вийшов на поле вже у другому таймі, швидко створив собі гольовий момент: перехопивши м’яч та відірвавшись на швидкості від трьох суперників, він вийшов на рандеву з голкіпером, проте не переграв його.

Дальніми ударами намагалися поцілити у ворота динамівські «снайпери» Циганков та Андрієвський, проте цього разу приціл їх підвів – обидва удари були вчасними та виправданими, проте надто неточними.

«Янг Бойз» свій черговий гольовий момент мав на 70-й хвилині, проте Нещерет врятував ворота киян після удару Венсана С’єрро.

Ще один момент у Ваната був після прострілу Тимчика, проте Владислав не переграв голкіпера, до того ж, у правого захисника киян арбітри зафіксували офсайд.

У підсумку гра завершилася без голів – 0:0. Наступний матч на зборах «Динамо» проведе проти «Люцерна» найближчої суботи.

ЯНГ БОЙЗ (Швейцарія) – ДИНАМО – 0:0
Янг Бойз (стартовий склад):
фон Бальмос - Цезігер, Угринич, Канга, Чайва, Еліа, Фасснахт, Ніассе, Гарсія, Люстенбергер, Рідер.
Динамо: Бущан (Нещерет, 46) – Кендзьора (Тимчик, 57), Забарний (Боль, 78), Попов (Сирота, 74), Караваєв (Дубінчак, 62) – Сидорчук (Шепелєв, 62), Шапаренко (Андрієвський, 62), Буяльський (Гармаш, 74), Вербич (Ванат, 57), Циганков (Антюх, 78) – Бєсєдін (Супряга, 74).
Попередження: фон Бальмос (37).

5 липня 2022 21:41







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 780-го дня повномасштабної війни

 

13 квітня 2024 21:10