Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Підтримка України в кулуарах Конгресу УЄФА

«Футбольний клуб»

У Відні відбувся 46-й Конгрес УЄФА. Почесний його член Григорій Суркіс зробив актуальну ремарку до почутого у головній доповіді на зібранні:

«Коли УЄФА застосовує санкції, він намагається зробити свій невеликий внесок у встановлення миру на континенті. Це небезпечний прецедент, але в даному випадку причина є важливішою, аніж все інше».

Про це сказав у своєму виступі Александер Чеферін, коментуючи відсторонення країни агресора від європейського футболу як на рівні клубів, так і на рівні всіх збірних. В цей момент я відчув на собі солідарні погляди багатьох моїх колег, присутніх в залі. Хвилюючий, емоційний стан, навіть важко передати словами. Але я безмежно вдячний президентові УЄФА за його принципову позицію стосовно віроломного нападу Росії на територію моєї країни.

Такі його заяви, безумовно, впливають на зміцнення авторитету УЄФА серед мільйонів уболівальників в усьому світі. Адже підтримка України у жорстокій війні сьогодні стала без перебільшення світовим трендом. Я мав нагоду переконатися в цьому і в кулуарах конгресу, спілкуючись з представниками 55-ти європейських асоціацій», – зазначив Григорій Суркіс.

13 травня 2022 09:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30