Сьогодні 29 березня 2024 р.

Тренери ДЮФШ «Динамо» зіграли товариський матч із підрозділом ЗСУ


У рамках серії різноманітних заходів у рамках святкування 95-річчя від дня заснування клубу у неділю, 5-го червня, на натуральному полі дитячої бази «Динамо» на Нивках відбувся благодійний футбольний матчу між одним із підрозділів ЗСУ та тренерами ДЮСШ «Динамо». Команди грали на півполя у форматі 8 польових гравців + воротар, а матч тривав два тайми по 30 хвилин.

Поєдинок вийшов захоплюючим, цікавим та результативним. Команди показали яскравий футбол, обмінюючись забитими м’ячами ледь не у кожній атаці. На боці тренерів були професійні навички та футбольна майстерність, яким військові протиставляли дисципліну, мужність та бойовий дух.

Вже на початку зустрічі військові вийшли уперед зусиллями Владислава Павленка. Але це не засмутило динамівських тренерів і достатньо скоро вони зрівняли рахунок – автором забитого м’яч став Евген Ястребінський. У другій половині тайму хлопці із ЗСУ знову повели у рахунку, коли забив Олексій Воробйов, але і на такий розвиток подій у динамівців була відповідь – після однієї з атак Ігор Тягло знову зрівняв рахунок. Пройшло небагато часу – і вже тренери вийшли уперед – це відзначився Юрій Шевель. Втім, ще до свистка на перерву команда ЗСУ знову відновили рівновагу зусиллями Петра Поди – 3:3.

undefined



Щойно розпочався другий тайм, як ініціативу перехопили номінальні господарі, забивши четвертий м’яч – його автором став Олександр Стужук. Надалі наші тренери ще не забили кілька вірних м’ячів із вигідних позицій, але і у військових м’яч просто дивом не потрапляв у сітку. А часом неймовірну реакцію демонстрували воротарі обох команд. Було помітно, що команди отримують задоволення від футболу та не ставлять результат на перше місце. Головним було продовжити радувати глядачів приємними емоціями після дитячого воротарського батлу та дарувати позитивні емоції.

undefined

undefined



До речі, батьки та родичі юних футболістів, а також самі діти і інші глядачі, які зібралися подивитися захоплюючий матч, не віддавали перевагу жодній із команд, а бурхливими оплесками супроводжували вдалі дії і забиті м’ячі кожного із суперників.

До фінального свистка ще встиг відзначитися Роман Шпиця, який встановив остаточний рахунок 5:3. А решта блискучих комбінацій, стрімких атак, ефектних сейвів, тощо, до зміни рахунку на табло більше не призводила.

Товариський матч


Тренери ДЮФШ «Динамо» – Підрозділ ЗСУ – 5:3 (3:3)
Голи:
Ястребінський, Тягло, Шевель, Стужук, Шпиця – Павленко, Воробйов, Пода.
Тренери ДЮФШ «Динамо»:
Бондарь, Попов, Стужук, Шпиця, Яшкін, Радченко, аРТягло, Ястребінський, Шевель
На заміну виходили: Козлюк, Ходанович, Процюк, Голоколосов

На цьому серія заходів, які проводить ДЮФШ «Динамо», не завершується. Нагадаємо, що за кілька днів – з 8 по 9 червня – пройде третій етап «Dynamo Kyiv Cup 2022», у якому візьмуть участь 32 команди хлопців 2011-2012 років народження. А 15-16 червня завершать серію змагань діти 2013-2014 років народження.

5 червня 2022 18:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55