Сьогодні 29 березня 2024 р.

Шевченко: «Україна хоче бути частиною Європи, це рішення нашого народу»

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко дав інтерв'ю італійській пресі, де розповів, що його мати на сестра п’ять днів живуть під землею в підвалі.

– Мої родичі розповідають про те, що відбувається. Це жахіття, від якого я хочу прокинутися. Міста бомблять, вбивають дітей та старих людей, які не можуть виїхати. Це здається страшним сном. Здається, що завтра я прокинусь і повернусь до нормального життя, але я розумію, що цього не станеться... Це реальність.

Моя мама та моя сестра приймали людей, які переїхали, які були в жахливих умовах. Вони друзі моєї сестри і п’ять днів живуть під землею в підвалі. Гуманітарні коридори атакували російські солдати. Якби мама і сестра спробували піти, я думаю, це було б небезпечніше для них. У Бучі немає їжі, немає електрики. У цьому районі було страшне бомбардування. Я добре знаю ці міста, в молодості їздив тренуватися в Бучу. Вони повністю знищені. Будівель не залишилося. Це жахливо.

Україна хоче бути частиною Європи, це було наше народне рішення. Зеленський — великий президент, який веде нас до нашої свободи та незалежності, – сказав Шевченко.

13 березня 2022 13:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55