Сьогодні 17 травня 2024 р.

Коньков: «Футбол не должен быть рычагом влияния на политические решения»

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков звернувся до вболівальників. Він зазначив, що футбол не повинен бути важелем впливу на політичні рішення в країні.

«Сьогодні вважаю необхідним звернутися до вас. Нещодавно, даючи інтерв’ю, і в чергове говорячи про аполітичність футболу, я зазначав, що час в країні дуже непростий. І від цього неможливо відхреститися. І мені дуже шкода, що до процесу долучилися вболівальники.

Ще раз наголошую на розмежуванні футболу і політики. Футбол не повинен бути важелем впливу на політичні рішення, навіть у такий складний період. Ніхто не відміняє права будь-якого громадянина на вираження своєї позиції і на свободу висловлювань. Це гарантуєтсься основним законом України − Конституцією. Але, вплутуючи клубні прапори, люди перестають висловлюватись лише від себе. Вони починають виступати не як окремі громадяни, а як фан-угрупування від того чи іншого футбольного суб’єкту.

Наголошую - футбольний вболівальник не повинен бути учасником дій, що призводять до кровопролиття. Тим більше − ставати його ініціатором. Впевнений, що прихильники клубів, як і раніше, проявлятимуть притаманні їм мудрість та розум.  Глибоко переконаний у вашій зваженості та розумінні».
 
З повагою,
Анатолій Коньков

28 січня 2014 11:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня повномасштабної війни

 

16 травня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня повномасштабної війни

 

15 травня 2024 19:10

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня повномасштабної війни

 

14 травня 2024 21:12