Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Это уже дно? Как кубок Лиги чемпионов стал игрушкой приемной дочери Павелко

Игорь ЦВИК

Схоже, що президент ФФУ Андрій Павелко вирішив і надалі шокувати українську футбольну громадськість.

Після того, як кубок Ліги чемпіонів занесли в церкву і віддали в руки кримінальному авторитету, зараз цей найбажаніший трофей для багатьох футболістів став звичайною іграшкою для Лізи Чаус. Ця дівчинка - донька співжительки Андрія Павелка, котрій вітчим вирішив зробити ось такий подарунок. Дівчинка навряд чи взагалі знає, наскільки цінний цей кубок, але вже його обцілувала і обмацала пальцями зі всіх боків. Потім ці фото Чаус виставила у соціальній мережі, нічого не боячись і ні від кого не ховаючись.

Буквально кілька годин тому акаунт дівчинки старанно почистили і перейменували, але в кеші браузера все збереглося. Боже мій, до чого ми взагалі котимось? Чому шеф ФФУ вважає нормальним дати погратися дитині трофей, котрий настільки високо цінується у світі? Чому з кубком, за котрий стільки років проливаються літри поту і крові, став звичайною бляшанкою і забавкою для дитини президентської жінки? Скільки ми ще будемо терпіти таку наругу над українським футболом і постійне псування нашого іміджу? Ніхто не відповість на ці питання.

Тепер дуже цікаво, як на це відреагує УЄФА. Здається, що ніде крім України кубок Ліги чемпіонів не терпів таких знущань, як оце зараз. Ми вже вкотре показуємо Європі своє дикунське обличчя, всю безкарність футбольних чиновників і сутність нашої держави, яка все більше нагадує щось дивне і незрозуміле. А поки просто соромно за нашу Федерацію, за наше обличчя у футбольному світі і за те, що ми так просто спускаємо в унітаз відмінний шанс показати себе з хорошого боку. До фіналу Ліги чемпіонів ще багато часу, тож чекаємо, хто далі буде гратися з легендарним кубком...

15 травня 2018 10:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30