Сьогодні 19 квітня 2024 р.

На матчі зірок на Закарпатті зібрали 35 тисяч для ЗСУ

Яскрава гра у карпатських горах. Вчора, 22 травня, в смт. Дубове, Тячівського району відбувся благодійний поєдинок в підтримку наших Збройних Сил. На поле вийшли зірки українського футболу проти місцевої команди.

Поєдинок вийшов надзвичайно цікавим. Інтрига тривала з першої і до останньої хвилини. Перемогли зірки українського футболу, в складі яких грало чимало гравців «Минаю», з рахунком 3:2. В першому таймі відзначився Богдан Коваленко, в другому 2 голи на рахунку Михайла Кополовця.

Проте найголовніший результат не підсумок гри, а той факт, що в цей день вдалося зібрати понад 35 тисяч грн. Як зазначив президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк, гроші перерахують нашим захисникам на передовій. «Сьогодні ми допомагаємо як можемо, – зауважив він. – Зокрема, і завдяки футболу. Приємно, що змогли порадувати громаду Дубового такою грою. Вдячні всім, хто прийшов та долучився до збору коштів військовим».

Також зазначимо, що в перерві відбувся благодійний аукціон, де присутні на стадіоні змогли придбати футболки зірок українського футболу – Ярмоленка, Яремчука, Коноплянки, Селезньова та інших. Виручені кошти підуть на потреби постраждалим від війни.

23 травня 2022 20:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30