Сьогодні 29 березня 2024 р.

Попов: «Коньков стал никчемным руководителем»

Перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов розповів про майбутнє «Таврії» та «Севастополя», корупцію у футболі, а також про майбутнього президента ФФУ

Про базу для збірних команд України з футболу:

«У Вишгородському районі сьогодні призупинено будівництво бази у зв'язку з ситуацією в країні. На даний момент це неактуально».

Про майбутнє «Таврії і «Севастополя» в чемпіонаті України:

«Ми опрацьовуємо різні варіанти. Були неофіційні заяви, що мало не відійдуть ці дві команди в чемпіонат РФ. Несерйозно про це говорити. Це неможливо практично зробити. Піти з чемпіонату України можна, але все може вийти як з командами Придністров'я і Закавказзя. З іншого боку – ситуація складна. З точки зору безпеки – у Криму проводити змагання неможливо. Я говорив з Ігорем Суркісом і ми узгодили дії з Прем'єр-лігою і »Таврією, що матч «Таврія» – «Динамо» відбудеться на НСК Олімпійському. З приводу інших матчів, якщо ситуація не покращиться, то матчі цих команд будуть проводиться на нейтральних полях»..

Про конфлікт з Коньковим :

«З мого боку – я б не називав це війною, а з боку Конькова – це потрібно його спитати. Поштовхом до цього стала публікація певних документів, де президент федерації виглядає не зовсім красиво. У цій історії крапку повинен поставити Виконком . Він відбудеться завтра. На порядку денному є розгляд моєї заяви, в якій я запропонував провести аудит нашої діяльності і за підсумками аудиту винести рішення. Якщо будуть порушення з мого боку – я відразу піду у відставку, компенсую все і піду з футболу. Так само я пропонував вчинити і Конькову. Також мені після цього зателефонував президент УПЛ Данілов, який також підтримав мою ідею. Він сказав, що з власних коштів може олатити цей аудит . Якщо Коньков зловживав грошима ФФУ в своїх цілях і це виявить аудит, то він повинен ці кошти повернути і направити їх на розвиток дитячо-юнацького футболу, а сам має піти з футболу».

Яким має бути президент ФФУ

«Багато було розмов навколо цієї теми ще 1,5 роки тому, коли на вибори йшов Коньков. Я тоді був його активним прихильником, допомагав йому писати програму і щиро вважав, що футболіст з хорошим футбольним минулим може добре керувати федерацією . Я захищав його недосвідченість в менеджменті, наводячи приклад Платіні. Але я помилився. Хороший футболіст сьогодні став нікчемним керівником. У майбутньому потрібно дуже обережно ставиться до цього питання і не можна, щоб люди, не маючи гарного організаційного досвіду, обиралися на цей пост. Потрібно, щоб був конкурс, боротьба ідей і серед кращих вибрати найкращого незалежно від того, грав він у футбол, чи ні».

Про корупцію:

«Футбол уособлює суспільство. Якщо хворіє суспільство – хворіє і футбол . Напевно, у нас не зовсім здорове суспільство в частині корупції і не зовсім здоровий футбол. Це загальна проблема, спільна біда . Тому з цим потрібно боротися».

13 березня 2014 11:14







Матеріали на тему

Попов – «Карпатам»: «Это шантаж!»
12 березня 2014 16:30


Попов: «Данилов требует аудита и своей деятельности»
11 березня 2014 16:51


Коньков: «У меня есть записи, которые я сейчас пущу в ход»
9 березня 2014 22:58


Попов: «ФФУ – заложница одного невменяемого человека»
6 березня 2014 16:18




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55