Сьогодні 30 квітня 2024 р.

Перші дві фури з питною водою від «Динамо» прибули на Херсонщину

Страшна екологічна катастрофа, яка сталася 6-го червня внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС та затоплення українських територій на правобережжі та лівобережжі річки Дніпро, спричинила величезну гуманітарну кризу на Херсонщині та прилеглих територіях. Тисячі людей залишилися без домівок, доступу до їжі та питної води. Окупанти вчергове принесли на нашу землю горе та руйнування.

ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс не могли залишатися осторонь наслідків цього терористичного акту, адже чужої біди не буває, тому одразу мобілізували зусилля, щоб допомогти місцевим жителям, які потерпають від лиха.

Було прийнято рішення закупити сотні тисяч літрів питної води. Її завантажили у 10 вантажівок, дві з яких одразу виїхали на територію Херсонської області, де у неділю перші 40 тисяч літрів води були передані місцевим мешканцям.

Найближчим часом решта вісім вантажівок з питною водою також прибуде до постраждалих.

«Спільними зусиллями ми зможемо разом побороти російську агресію та вигнати окупантів з нашої землі. Ці фури з водою – лише перші дві одиниці з десяти, які ми вам передамо. Впевнений, це лише початок нашої плідної співпраці заради перемоги України», – зазначив пресаташе ФК «Динамо» Київ Андрій Шахов.

Начальник Великоолександрівської селищної військової адміністрації Наталія Корнієнко: «Питна вода – це найнеобхідніше, чого зараз потребують жителі Херсонської області. Тому ми дякуємо ФК «Динамо» (Київ) та братам Суркіс за цю вкрай необхідну допомогу. Для нас це дуже важлива подія, значення чистої води зараз важко переоцінити».

Зазначимо, що «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс і надалі продовжують робити свій вклад у великий та надзвичайно важливий процес – наближення нашої Перемоги та якнайшвидшого завершення війни. Вони не лише відправляють гуманітарні вантажі туди, де їх найбільше потребують, а й допомагають військовим підрозділам, формуванням та окремим захисникам технікою, обладнанням, автомобілями тощо.

undefined

12 червня 2023 19:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня повномасштабної війни

 

29 квітня 2024 22:09

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня повномасштабної війни

 

28 квітня 2024 23:00

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня повномасштабної війни

 

27 квітня 2024 21:36