Сьогодні 29 березня 2024 р.

Зозуля: «Єдиний спосіб забезпечити мирне «завтра» – це боротися на всіх фронтах і щосили підтримувати ЗСУ»

Український нападник «Фуенлабради» Роман Зозуля підбив підсумки чотирьох місяців війни росії проти України. Він закликав продовжувати допомагати українським військовим, які виборюють майбутнє нашої країни.

«Чи втомилися українці від війни? – Звичайно. Адже всі хочуть повернутися додому і жити своїм звичним рутинним, але мирним життям. Нікому, окрім схиблених кровожерливих рашистських круч, ця війна не приносить задоволення.

Чи втомилися наші військові від війни? – Так. Бо щодня втрачати побратимів – це біль, який неможливо заглушити. Але їхня мужність, відданість і сила волі не дозволяють взяти паузу і відпочити від бойових дій.

Чи втомилися ми допомагати нашим захисникам? – Ні. Адже там, в пекельних умовах, вони захищають не просто наші будинки. Вони воюють за нашу історію, наше сьогодення, наше майбутнє та наше право на життя.

Очевидно, ми всі десь трохи морально втомлені, фізично виснажені та емоційно загнані. Але, на жаль, це є наша реальність. Ми не маємо іншого «сьогодні» і наше «вчора» остаточно загубилося 23 лютого, але єдиний спосіб забезпечити мирне «завтра» – це боротися. Боротися на всіх фронтах і щосили підтримувати наших воїнів.

Ми помилково вважаємо, що велика війна розпочалася 24 лютого. Адже вона триває 8 років. І в тому, що рашисти зважилися на повномасштабний наступ є вина кожного з нас. Бо за ці вісім років ми дозволили собі відволіктися від війни на Сході. Тому давайте більше не повторювати помилку.

Ми повинні пам’ятати, що в той момент, коли в одному будинку стало спокійно та тихо, хтось із наших Героїв заплатив за це своїм життям. За ці 4 місяці Україна пролила занадто багато крові і тепер просто втомитися та відволіктися від усього неможливо. Слава ЗСУ», – написав Зозуля до Instagram.

27 червня 2022 17:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55