Сьогодні 17 квітня 2024 р.

Друга ліга. «Карпати» згорнули селекцію, «Скорук» відмовився від африканських легіонерів

Переважна більшість команд Другої ліги відновила підготовку до весняної частини сезону.

Лідер групи «А», «Карпати», навіть встиг завершити селекційну роботу, й у головного тренера, Андрія Тлумака, є нагода, не форсуючи подій, визначитися зі стартовим складом. Цими днями львів’яни перебувають на зборі в Туреччині, де спочатку перемогли словацьку «Білушу» – 2:1, а потім із таким самим рахунком поступилися «Mаріуполю».

У Туреччині нині дислокуються й переслідувачі «Карпат» – «Лівий берег» та «ЛНЗ». У киян на першому етапі зарубіжних зборів був відсутній через хворобу головний тренер, Анатолій Бузнік, і вони в останніх спарингах програли польському «Відзеву» – 2:3 та грузинській «Гареджі» – 1:3. Минулої суботи Бузнік уже вирушив до Туреччини разом із командою, і будемо сподіватися, що його підопічні зіграють краще.

Що ж до колективу із Черкас, то він у контрольному матчі завдав розгромної поразки данському «В 93» – 4:0. У лютому «ЛНЗ» поповнився групою новачків. Ідеться про Сергія Наполова («ВПК-Агро»), Максима Івахна та Сергія Копила («Дніпро»), Андрія Новикова («Олександрія») та Дмитра Фастова («Миколаїв»).

Успішно проводить контрольні поєдинки й один із лідерів групи «Б» – «Скорук». Підопічні Олександра Степанова виграли у фаворита цієї групи, «Металурга», – 2:1 та першолігового «ВПК-Агро» – 2:0. У цих спарингах добре себе проявили новачки – Ігор Коцюмака («Перемога»), Богдан Шмигельський («Альянс»), Ілля Ходуля («Олімпік») та вихованець запорізького футболу Дмитро Плахтир.

А от від послуг двох африканських легіонерів, які були на перегляді, у «Скоруку» вирішили відмовитися.

22 лютого 2022 15:18







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18